Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2007, 09:51   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üç Büyükler için ‘kış’ ayı çok zor geçecek

Üç Büyükler için ‘kış’ ayı çok zor geçecekClick the image to open in full size. Click the image to open in full size.24 marttaki Yunanistan maçına dek 48 günde F.Bahçe 11 veya 13, G.Saray ve Beşiktaş’ta 9’ar zorlu maça çıkacak
Click the image to open in full size.
30.01.2007
F.BAHÇE ve G.Saray’ın kötü, Beşiktaş muhteşem başladığı ligin ikinci yarısında şubat ve mart ayında kıyamet kopacak. Şampiyonluk yarışında üç büyükler birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Özellikle UEFA kupasında da mücadele eden F.Bahçe’yi çok yoğun bir tempo bekliyor. Devler her 3-4 günde bir maça çıkacaklar. 26 marttaki Yunanistan milli maçı arasına dek ligde 7, kupada 2 olmak üzere 9 maçlık bir periyoda girecek üç büyüklerden F.Bahçe, 2 tane de AZ Alkmaar maçı oynayacak. Sarı-lacivertliler AZ’yi elerse 8-15 mart tarihlerinde UEFA’da 2 tane 4. tur maçı yapacak.

FENER’İN İŞİ ÇOK ZOR
G.BİRLİĞİ ile kupada bugünkü maçı seyircisiz oynayacak olan F.Bahçe, cuma akşamı İzmir’de rakibiyle lig maçında kozunu paylaşacak. Rize deplasmanı sonrası cezalı Semih ve Kezman’dan yoksun AZ maçına çıkacak olan Kanarya, Sakarya sınavının ardından AZ rövanşına gidecek. Antalya ve G.Birliği deplasmanlarında çok hırpalanacak olan Kanarya, mart başında Şükrü Saracoğlu’nda Sivas ve Konya maçlarıyla biraz nefes alacak.

Ancak F.Bahçe Konya maçı öncesi ve sonrasında UEFA’da sınav verebilir. Milli ara öncesinde Fener’in son maçı 18 martta Bursa ile deplasmanda. Zorlu maratona 5 eksikle hazırlanan F.Bahçe’de çözüm ise sakatların düzelmesi... Avrupa’dan elenen G.Saray ve Beşiktaş’ın işi de hiç kolay değil. Çünkü iki takım hem birbirleriyle oynayacak, hem de Trabzonspor’la kapışacaklar.

KARTAL’A KORKU TÜNELİ
G.SARAY, Bülent Korkmaz’ın takımı Erciyes’le oynayacağı kupa maçının ardından Kayseri’de kalıp Ertuğrul Sağlam’a karşı mücadele verecek. İçerideki Vestel, deplasmandaki G.Antep maçları sonrasında Denizli ile Erciyes kupa rövanşı Ali Sami Yen’de. 4 martta Beşiktaş derbisi için İnönü’ye gidecek olan sarı-kırmızılı takım, Ali Sami Yen’de zorlandığı Trabzon maçı ve Konya deplasmanı ile mola alacak.

F.Bahçe ile arasındaki puan farkını 6’ya indiren Beşiktaş’ı 48 günlük dönemde 5 deplasman maçı bekliyor. Yarın kupada Vestel’le karşılaşacak olan Kartal, Denizli’yi deplasmanda yenen G.Antep’le pazar günü Kamil Ocak’ta kapışacak. Sonraki hafta Denizlispor’u ağırlayacak olan siyah-beyazlılar sonra korku tüneline girecek. Beşiktaş, Konya, Trabzon, Vestel deplasmanlarından sonra G.Saray derbisine çıkacak. Kartal, A.Gücü’ne misafir olduktan sonra Erciyes maçıyla araya girecek.

__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla