Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2006, 14:35   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Toraman, "Yükselişimiz sürecek"

Aralık ayının altın futbolcusu ödülünü alan Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu İbrahim Toraman, siyah beyazlıların takım olarak iyi durumda olduğunu ve yakaladıkları çıkışı sezon sonuna kadar sürdürmek istediklerini söyledi..
Click the image to open in full size.
Takımın iyi mücadele ettiğini kaydeden İbrahim, ''Şu anda takım olarak iyi durumdayız. Teknik direktörümüz Jean Tigana ile de ilişkilerimiz çok iyi. Bizim bu sezon hedefimiz Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak ve ligi 3. bitirmek. Bunu başaracağımızı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Toplantıda konuklar arasında yer alan Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) tek Türk üyesi Kısmet Erkiner, FIFA Tahkim Kurulu'nda görüşülen İsviçre maçı sonrası Türkiye'ye verilen cezanın CAS'a gelmesi durumunda, mahkemenin davayı usulden ve esastan yeniden ele alma yetkisi olduğunu belirterek, ''CAS'ta daha ağır bir ceza da çıkabilir, daha hafif bir ceza da çıkabilir'' dedi.

Konuklardan Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Ahmet Ertürk, İstanbulspor'un durumuyla ilgili bir soru üzerine, ''Futbolun bütün müesseselerinin ve adalet duygusunun tartışıldığı bir ortamda bir futbol takımını ayakta tutmanın ne kadar güç olduğunu en iyi sizler anlarsınız. Biz futbol camiasının bir parçası değiliz, böyle bir niyetimiz de yok. Biz batık bankaların Türkiye'nin başına açtığı belaları, Türkiye'nin menfaatine olan şartlarda tasfiye etmeye çalışıyoruz. Bir futbol kulübünü de bu işin bir parçası olarak bulduk. Türkiye'de, federasyon için de Türk futbol hukuku için de yeni bir durumdu. Futbol takımına hukuki şartlarda el koyuyorsunuz ve satmaya çalışıyorsunuz. Nasıl satacaksınız, icra yoluyla satışa çıkarıyorsunuz. Bu yeni durumu ne federasyon ne biz çözebildik. Geçtiğimiz yıl İstanbulspor küme düştü. Biz küme düşmeden satmaya çalıştık. İstanbul Erkek Lisesi Vakfı bu takıma sahip çıkmadı. Sonuçta bu sene yine Süper Lig'e çıkmak için çaba gösteriyoruz. Zannediyorum iyi şeyler olacak.'' dedi.
xarizma Ofline