Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2007, 18:55   #5
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

4.Bölüm

Aşk her şeyi affeder mi?

Yılmaz'ın tokadı Elif'in yüzünü değil ama yüreğini acıtmıştır. Duyduğu kızgınlıkla Ömer'e gider fakat beraberinde götürdüğü yürek hala Yılmaz için atmaktadır. Diğer tarafta Yılmaz büyük bir pişmanlık yaşar. Kendisi bile böyle bir şeyi nasıl yaptığına inanamamaktadır. Elif'e duyduğu aşk onu kıskançlıktan deliye çevirmiştir. Yılmaz, ilk defa aşkının büyüklüğünden korkuya kapılır.
Ömer ise Elif'e karşı olan ilgisinin Filiz'in düşündüğünün aksine geçici bir heves olmadığını her geçen dakika daha iyi anlamaktadır. Şimdiye kadar istediği her kadını elde etmiş olan Ömer için Elif'e yaklaşamamak yeni bir duygudur. Ömer, zor bir dönem geçiren Elif'e yakın olabilmek için her yolu denemeye hazırdır. Filiz aradığı aşkı bulamamış olsa da Elif'in içinde kopan fırtınaları, çektiği acıyı anlar. Elif ve Yılmaz'ın arasına giren kişinin ağabeyi Ömer olduğunu düşünür ve onu bencillikle suçlar. Ömer'in Elif'e olan ilgisi annesi Handan'ı da kaygılandırmaktadır. Yılmaz, Elif'i tekrar kazanmak için elinden geleni yapar. Peki, Elif Yılmaz'ın çabalarına karşılık verecek midir?
Filiz kendisinden hoşlanan Murat'ı beğenen bir kadın çıkınca adını koyamadığı bir duygu hisseder. Yoksa bu kıskançlık mıdır?
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla