Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2007, 13:31   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mascherano Liverpool'da

Uzun süredir FIFA'dan beklenen cevap transfer döneminin sonunda geldi ve futbolun patronu, Arjantin'in genç yıldızı Javier Mascherano'nun Premier League devi Liverpool'a katılmasına izin verdi. West Ham'a gelerek sürpriz yapan ve sonra da mutlu olmadığını dile getiren Mascherano, sezonun devamında Reds forması giyecek..

Mascherano'nun Anfield Road yolu açıldı..

Sezon başında Carlos Tevez ve Mascherano'yu alarak büyük sürpriz ve sükse yapan West Ham FIFA'dan gelen izinle Mascherano'yu kaybetti..

Bir süredir Premier League ekibi West Ham'daki mutsuzluğunu dile getiren Arjantin'in son dönemde yetiştirdiği genç yeteneklerden biri olan Mascherano, Liverpool'un başvurusu sonrası FIFA'dan gelen izinle Reds'e katılması için gereken izni aldı..

FIFA kurallarına göre bir futbolcu profesyonel olarak mücadele olan bir ligde 1 Temmuz ile 30 Haziran tarihleri arasında 2'den fazla farklı kulüpte forma giyemiyor..

22 yaşındaki Mascherano ise bu süre zarfında hali hazırda Brezilya'dan Corinthians ve Premier League'den de West Ham United formalarını taşıdı..

FIFA konuyla ilgili açıklamasında, "FIFA verdiği kararla Javier Mascherano'nun bugünden itibaren profesyonel olarak Liverpool'da oynamasına izin vermiştir" ifadelerine yer verdi..

Javier Mascherano'nun West Ham'a gelmesinin ardından beklenen performansı sergileyememesi ve bir süredir yaptığı açıklamalarda da, West Ham'a alışamadığını ve mutsuz olduğunu dile getirmesinin ardından futbolcu haklarını da göz önünde bulunduran FIFA Liverpool ile West Ham'ın anlaşması üzerine bu özel kararı çıkarttı..

FIFA'nın Javier Mascherano'ya izin vermesini sağlayan bir diğer önemli sebep ise West Ham'dan önce oynadığı kulübün bir başka kıtada olması olarak gösterildi..

Javier Mascherano, milli takımdan takım arkadaşı Carlos Teves ile birlikte 31 Ağustos'ta Upton Parl'a gelmişti..

22 Ekim'de Tottenham'a yenildikleri günden beri sadece 6 dakika oynayan yetenekli futbolcu sezon sonuna kadar Liverpool'da kiralık olarak forma giyecek ve ardından da bonservisiyle birlikte alınacak..
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline