Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2006, 20:36   #1
karakartal_43
Banned
 
karakartal_43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Muammedi Vermedik

Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi yenerken bir zaferi de 11 yaşındaki Muhammed'i sarı-lacivertli takıma kaptırmayarak kazandı. İddialara göre F.Bahçe bir yöneticisi aracılığıyla F.Bahçe kongre üyesi AK Partili bir Belde Başkanını devreye soktu. Beşiktaş minik takımında oynayan Muhammed'i F.Bahçe'ye getirmek için girişimlere başlandı. Aracı belde başkanı, Muhammed'i keşfeden kişi olan Seyit Ateş'e F.Bahçe'nin teklifini iletti. Ateş'in "1 Mayıs'ta beni aradılar. 'Şartımız ve isteğimiz bu işin kupa finalinden önce olması.
1 milyon dolara kadar çıkarız. Olumlu görüş bildirin. Gerekirse daha da çıkarız. Muhammed'i sarı-lacivertli formayla görmek istiyoruz' dediler" ifadelerini kullanarak anlattığı teklif, Beşiktaş yönetiminin kulağına gitti.
AKSU VE ÖNER ENGELLEDİ
Beşiktaş kongre üyesi olan Seyit Ateş'ten teklifi doğrulatan yöneticiler Murat Aksu ile Kenan Öner, gerekli tedbirleri alarak final öncesi yaşanacak olan olası bir transferi engellemiş oldu. F.Bahçe, 1 milyon dolar gibi bir rakamı gözden çıkarmasına rağmen bu transferi gerçekleştiremedi. Ateş, telaffuz edilen transfer rakamını doğrularken, Beşiktaş yönetimi ise, "F.Bahçeli bir yöneticinin yakını olan aracılar, Muhammed için girişimlerde bulundu. Ancak para dahi konuşulmadan bu iş bizim açımızdan kapandı" yorumunu yaptı.

KAYNAK:www.KARAKARTAL.com
__________________
FORUMDAKİ EZİKLERE
.........DİKKAT...
karakartal_43 Ofline