Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2007, 15:16   #466
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Arnavut Ciğeri
Malzemeler

1 Adet koyun ciğeri
Yarım su bardağı un
1 Su bardağı sıvı yağ
2 Adet soğan
Yarım demet maydanoz
Tuz

Hazırlanışı

* Ciğeri temizleyin, küp küp kesin, yıkayın ve süzgece koyun.
* Suları süzülünce ciğerleri una bulayın.
* Yağı kızdırın.
* Fazla unlarını döküp kızgın yağda kevgirle karıştırarak biraz pişirin.
* Piyaz için soğanı doğrayın ve kıyılmış maydanozla karıştırın.
* Ciğerleri ve hazırladığınız piyazı servis tabağına alın ve servis yapın.

__________________
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla