Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2007, 15:32   #28
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

16.Bölüm
Posta Ferit grip olup yataklara düşer. Alev Hemşire başta Ferit'in hastalığının kendisine yaklaşmak için oyun olduğunu düşünür. Grip mikrobu sadece hasta etmekle kalmaz, Ferit'in gerçek yüzünü de ortaya çıkarır. Ferit aslında bir anne kuzusu hatta muhallebi çocuğudur…
Suzi derslerini düzeltmek için yeni numaralar denemektedir. Fizik öğretmeni Atom Kerime'nin gözüne girmeyi ancak Levent Üsteğmen ve Astek Kerim'in yardımlarıyla başaracaktır.

Arıza Hamza giydiği kalpli süveterle karizmayı birazcık çizdirse de, Liz'e verecek güzel bir hediye bulmaya çalışmaktadır. Bir yandan taarruza geçen grip mikrobuyla savaşırken diğer taraftan Liz'e ne hediye vereceğini bulmaya çalışır...

Bölükte herkes kendi işiyle uğraşırken Tosun Paşa yine ortada kalır. Görev istemek için Levent Üsteğmen'e çıkar. Levent Üsteğmen öyle bir görev verir ki, Tosun isteğine isteğeceğin pişman olur.

Memleketteki kardeşine para göndermesi gereken Sinyor Seyfi acil iş bulmak zorundadır. Seyfi'ye yardım edebilecek tek kişi Foto Fato'dur ama onun da önce babasını ikna etmesi gerekmektedir.

Ali'nin sırları yavaş yavaş ortaya dökülüyor. 56. Piyade Bölüğü'nün gizemli ve uyumsuz askeri Ali'nin kaybolan kolyesi bütün bölüğün sinirlerini bozar. Çünkü Ali herkesi hırsızlıkla suçlamaktadır. Bütün çocuklar seferber olup kolyeyi aramaya başlar. Ama Arıza Hamza hırsızlık suçlamaları karşısında sakin kalmayı başaramaz ve arızalanır.
__________________
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla