Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2006, 21:45   #1
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
50 bin Euro’luk Bulgari

Yıldırım Demirören’den kupayı kazandıran Tümer’e müthiş hediye:


Beşiktaş Başkanı, kupa finali öncesi ‘Bugün golüm var’ diyerek kendisiyle iddiaya giren tecrübeli yıldıza, maç sonrası kolundaki saati vermek istedi Tümer ‘Olmaz; o sizin’ deyince, Demirören futbolcusuna yepyeni bir Bulgari saat hediye etti... Tümer, ‘En çok Fenerli olan babamı üzdüm’ dedi


SIRLARI DÜN AÇIĞA ÇIKTI


2 GOL 1 asistin karşılığı Bulgari marka saat... Fenerbahçe ile oynanan kupa finalinin ardından Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Tümer baş başa bir görüşme yapmış, yıldız futbolcu bu konudaki soruları, ‘Özel bir şey konuştuk’ diye yanıtlamıştı. İkilinin konuştuğu sır dün açığa çıktı: Maçtan önce Tümer, Demirören’e ‘Başkanım bu maçta golüm var’ iddiasında bulundu...


DAHA FAZLASINI YAPTI!


BAŞKAN, ‘Tamam. Gol atarsan hediyeni vereceğim’ diye oyuncusunu teşvik etti. Tümer 1 değil, 2 gol atarken, 1 de asist yaptı. Kupa töreni öncesi de bu konuşmayı Demirören’e hatırlattı. Başkan da kolundaki Bulgari marka saati, Tümer’e vermek istedi, ama yıldız oyuncu bunu reddetti.


UEFA’DAN ÖVGÜ


TÜMER’İN ‘Alamam başkanım. O sizin’ demesi üzerine Demirören, 50 bin euro değerinde altın-pırlanta işlemeli yeni bir Bulgari saat alıp Tümer’e gönderdi. Öte yandan kupa finaline UEFA’nın resmi sitesi geniş yer ayırdı. ‘Kupa zaferini Tümer kazandırdı’ yorumu yapıldı. karakartal.com sitesindeki ankette de Tümer, maçın en değerli oyuncusu seçildi.


‘BABAMI ÜZDÜM!’


TÜMER, dün gece Lig TV’de katıldığı ‘2’ye 1’ programında da duygularını anlattı. Tecrübeli yıldız, ‘Babam Fenerli. Kupayı aldık, çok üzüldü. Amı asıl amcamlar üzüldü. Onlar koyu Fenerli. Ama ben Beşiktaşlıyım. Sezon sonu ayrılmak konusunda kararsızım’ diye konuştu.


TUNCAY’A TEPKİ


İĞNEYLE çıktığı final maçındaTuncay ve Semih’in kendisine saygısızlık yaptığını iddia eden Tümer, Galatasaray derbisi için de ‘Kimin şampiyon olacağı beni ilgilendirmiyor’ dedi.


Oktay’dan sıcak mesajlar


Beşiktaş Asbaşkanı, kupanın çekilen acılara değdiğini söylerken ‘Fenerbahçe’yi yenerek almak ayrı bir keyif. Onlarla aramızda sorun yok. Galatasaray maçı sırtımızda yük değil, çıkar Beşiktaş gibi oynarız. Tümer askere giderse futbol hayatı biter’ dedi


TÜRKİYE Kupası’nı 8 yıl aradan sonra kazanmanın mutluluğunu yaşayan Kartal’da Asbaşkan Kıvanç Oktay, bunun 2 yıldır çekilen acılara değdiğini söyledi. Lig TV’ye konuşan Siyah-Beyazlı yönetici, son zamanlarda tırmanan gerilimi düşürücü açıklamalarda da bulundu.

Oktay ‘Zor bir maç sonrası kazandık. Kupayı Fener’i yenerek almak ayrı bir heyecan. Çünkü şampiyonluğun en büyük adayını yendik. Fenerli yöneticilerle aramızda sorun yok. Finali birlikte dostça izledik. Beni arayıp kutlayanlar da oldu. Ligdeki diğer kulüplerle de aramız iyi. Galatasaray maçı sırtımızda yük değil. Spekülasyonlar bizi etkilemez. Çıkar Beşiktaş gibi oynarız’ dedi.

Tümer’in ayrılmak istemediğini ama Türkiye’de kalırsa askere gitmesi gerektiğini de belirten Oktay, ‘O zaman futbol hayatı biter. Tigana, Sergen’i istemediğini söylemedi. Kaliteli yabancılar transfer edeceğiz’ diye konuştu.


Uçakta dolar saçtılar


Beşiktaşlı yönetici Deriş, finalde gol atana 1000 dolar sözü verdi. Yanında parası olmadığı için Gökhan Güleç’e parasını Aksu verdi. Tümer ise ‘Ben 4 bin isterim’ diyerek espri yaptı


KARTAL’IN yöneticileri Fenerbahçe’ye gol atan futbolcuları İzmir dönüşü havada ödüllendirdi. Final öncesi yönetici Bülent Deriş, ‘Gol atana 1000 dolar prim’ dedi. Dönüşte futbolcular bunu hatırlattı. Ancak yanında nakiti olmadığı için ödemeyi 2. Başkan Murat Aksu yaptı. Gökhan Güleç’e parası verilirken Tümer, ‘O bin alıyorsa, ben 4 bin dolar isterim’ dedi. Yöneticiler de bunu kabul etti. Öte yandan yönetim, maç öncesi 1.2 milyon dolar olarak belirledikleri kupa primine 200 bin dolar zam yaptılar. Bu arada, antrenörlük kariyerinin ilk kupasını kazanan Teknik Direktör Tigana ‘İlk sözümüzü tuttuk. Sıra lig üçüncülüğünde’ dedi.


Kupa ilk önce Ulusoy’a sonra Erdoğan babaya


BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören hastanede yatan Saffet Ulusoy’a verdiği sözü dün yerine getirdi ve eşi Revna Hanım ile birlikte kupalı ziyaret yaptı. Demirören ‘Kendisi eşimin amcası. Babası öldüğü için biz onu amca ve baba olarak görüyoruz’ dedi. Demirören daha sonra başkan olarak aldığı ilk kupayı babası Erdoğan Demirören’e götürdü. Babası da onu alnından öptü.


Gökhan Güleç’ten Fener’e boş yok


BEŞİKTAŞ’IN devre arası kadrosuna kattığı Gökhan Güleç, Fener’in kupada belalısı oldu... Genç yıldız, Antep forması giyerken grup maçlarında Fener’e bir gol atmış ve Kanarya 2-0 kaybetmişti. Öte yandan, Başbakan Erdoğan yayınladığı mesajla Beşiktaş’ı kutlarken, kupa için hazırlanan tişörtler de BJK Store’larda satışa sunuldu.

05.05.2006

Kaynak: Star Online
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline