cigdemin son vedasi...

Levent:vedalasmadan mi  gideceksin?
Cigdem:vedalastim ya az önce...
Levent:vedat,önden yürü  sen...yapma cigdem...böylöe ayrilmak istemiyorum...
Cigdem:bosver,özel bir  vedaya gerek yok bence...
Levent:cigdem,cok tatsiz seyler  yasadik...birbirimizi kirdik...elimizi yüzümüze bulastirdik...ama yindede güzel  bir vedayi hak ediyoruz bence...
Cigdem:ben bundan bile emin degilim  levent...biz birbirimizden coktan  vedalastik... 
----------------------------------------- 
Levent  Üstegmen amerikalilar geldiginde onlari yenecegine albaya seref sözü verir ve bu  konuyu cigdem ile konusur... 
Cigdem:Merhaba nasilsin?
Levent:Biraz  Stresli...Niye bu kadar abarttiniz bu olayi anlamadim...
Levent:ya benim icin  sorun diildi,yenmekte var yenilmekte...ama albay emir verdi ve ben bunu yerine  getirecem
Cigdem:Bu kadar lütfen kasma kendini...Hala tam iilesmis  sayilmazsin biliyorsun...
Levent

eref sözü verdim  cigdem...Kurtulus Savasindan bir hikaye anlatim sana..yunani yenmek icin  alinmasi gereken bir tepe vardi...ATATÜRK tümer albaya emir vererek,tepenin  yarim saat iicnde alinmasini söledi...Albayda bu görevi yerine getirecegine dair  SEREF SÖZÜ verir...yarim saate gectikten sonra atatürk dürbünle bakarak tepenin  alindiigni görür...ve albaya telefon acar...Telefona cevap veren ise albayin  arkadasidir..Yarim saat doldugunda atatürke verdiig seref sözünü yerine  getiremedigi icin albay kendini vurmustur..
Cigdem:bende bir TÜRK  ASKERIYIM...Ne demek istedigini anlaiyorum levent...ama yinede sen kendini bu  kadar sikma...
Levent:Gönlünü ferah tut..hem sen amerikalilari  destekliyeceksin saniyordum...Komutan ile aranizdan su sizmiyor
Cigdem:ah  levent ah...Neyse basarilar...
Levent

agol ates  alaninda görürüsürz...
Cigdem:görüsürüz...