Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2007, 15:44   #70
NuraN
Dişi Kartal

NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cigdemin son vedasi...

Levent:vedalasmadan mi gideceksin?
Cigdem:vedalastim ya az önce...
Levent:vedat,önden yürü sen...yapma cigdem...böylöe ayrilmak istemiyorum...
Cigdem:bosver,özel bir vedaya gerek yok bence...
Levent:cigdem,cok tatsiz seyler yasadik...birbirimizi kirdik...elimizi yüzümüze bulastirdik...ama yindede güzel bir vedayi hak ediyoruz bence...
Cigdem:ben bundan bile emin degilim levent...biz birbirimizden coktan vedalastik...

-----------------------------------------

Levent Üstegmen amerikalilar geldiginde onlari yenecegine albaya seref sözü verir ve bu konuyu cigdem ile konusur...

Cigdem:Merhaba nasilsin?
Levent:Biraz Stresli...Niye bu kadar abarttiniz bu olayi anlamadim...
Levent:ya benim icin sorun diildi,yenmekte var yenilmekte...ama albay emir verdi ve ben bunu yerine getirecem
Cigdem:Bu kadar lütfen kasma kendini...Hala tam iilesmis sayilmazsin biliyorsun...
LeventClick the image to open in full size.eref sözü verdim cigdem...Kurtulus Savasindan bir hikaye anlatim sana..yunani yenmek icin alinmasi gereken bir tepe vardi...ATATÜRK tümer albaya emir vererek,tepenin yarim saat iicnde alinmasini söledi...Albayda bu görevi yerine getirecegine dair SEREF SÖZÜ verir...yarim saate gectikten sonra atatürk dürbünle bakarak tepenin alindiigni görür...ve albaya telefon acar...Telefona cevap veren ise albayin arkadasidir..Yarim saat doldugunda atatürke verdiig seref sözünü yerine getiremedigi icin albay kendini vurmustur..
Cigdem:bende bir TÜRK ASKERIYIM...Ne demek istedigini anlaiyorum levent...ama yinede sen kendini bu kadar sikma...
Levent:Gönlünü ferah tut..hem sen amerikalilari destekliyeceksin saniyordum...Komutan ile aranizdan su sizmiyor
Cigdem:ah levent ah...Neyse basarilar...
LeventClick the image to open in full size.agol ates alaninda görürüsürz...
Cigdem:görüsürüz...
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008

NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla