Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2007, 16:13   #32
NuraN
Dişi Kartal

NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

saruhan hünel roportaj
--------------------------------------------------------------------------------

Rol için 28 günde 10 kilo zayıfladım.

"neden oyunculuğa 3 yıl ara verdiniz?"

"Son oynadıgım Melek dizisi 17 bölüm sürdü.Orada Ferhat Güney isimli iyi adamı oynuyordum.Ardından teklifler aldım ama içime sinmeyen işler oldugu icin reddettim.Kaybolan Yıllar projesinden yaklaşık 1 yıldır haberim vardı.Dizinin senaristi ve yapımcısı Sergin Akyaz daha önce yaptığım 2 dizinin de senaristiydi.Karakteri çok begendim bir bebek gibi içimde 1 yıldır gelişti.Esmer karakterini Sergin çok güzel yazdı.

"Bu tarz karakterlerle ilgili çok sayıda film var. Özellikle ilham aldığınız bir film oldu mu ? "

"Çok film izliyorum.Esmer karakterine yakın çok rol görüyorum ama alıp birebir uygulamak mumkun degil.Ayrıca taklit taraftarı da degilim. Bu bir mafya dizisi mi diye soranlar cok oluyor. Duygu yüklü aşk dizisi bu.Esmer rolu icin yaklasık 10 kilo verdim"

"10 kiloyu ne kadar sürede verdiniz?"
"28 günde verdim. Bir endokrinoloji doktoru kontrolunde diyet yaparak zayıfladım.Bir çok hollywood starı çok hızlı kilo alıp verir.Tamamen kan tesetlerinden çıkan sonuclara gore beslendim.Metobolizmama uygun bir beslenme programı izledim."

"Dizinin 2.bölümü birinci bölümden daha çok ilgi gördü.Bu kartopu bir çığa dönüşür mü sizce ? "

"En büyük rating sokak ratingidir.Sokaktaki insanlar daha ilk bölümden dizideki ismimle hitap ediyorlarsa bu demektir ki çok izlenecek.Biz o insanlara kendimizi sevdirmişiz ve kabul ettirmişiz demek ki.Bence bu ilgi artarak devam edecek"

"Esmer karakterine benzeyen roller bugune kadar Türk halkı tarafından sevildi.Dizinin sizin popularitenize olan katkısının nasıl olacagını tahmin ediyorsunuz? "
"Aynalı tahir zamanında da toplum tarafından seviliyor ve itibar görüyordum.Ama bu işleri tek başına elde edilebilen başarılar olarak görmüyorum.Ben bu işte iyiysem ekibim sayesinde iyiyimdir.İyi iş yapmak önemli dolayısyla halk sizi bağrına basar "
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008

NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla