| Dişi Kartal
Tecrübe Puanı: 35  | muhteşem ESMER replikleri !!!!!!!!!!! Dokunma, ağlatıcaksın !!
Seni ben buldum, artık benimsin.
Naptın ona !!
Sen neden karışıyorsun, sana karışma dedim, zaten herşey senin yüzünden oldu.
Açın kapıyı açın, ezom gidiyor açın !!
Seni bulmadan ölmüycem ezo.
O uğruna ölebileceğim tek şey anladın mı, bi daha sakın ona dokunma !
Onun gözlerinin rengi kimsede yoktur, onun gözlerinde kaybolursun.
Onu bulmadan ölmüycem.
Sen misin ezo, bu gözlerinde kaybolduğum sen misin ??
O benimdi, ben onun ailesiydim, herşeyiydim, onu mutlu etmek için canımı bile verirdim. O bensiz, bende onsuz hep yarım kalıcaz. Sen bunu bilemezsin, anlayamazsın. Ben onu bulmadan ölmüycem ve onu bulmak için öldürmekten çekinmiycem, o bensiz asla mutlu olamaz.
Neden böyle hissediyorum, neden bu kıza karşı başka şeyler hissediyorum.
Kendime neden engel olamıyorum, neden seni görmeden duramıyorum.
Kaybettiğim yılların acısını dindirmek için bunlara değil ona ihtiyacım var. İlk gördüğümde onu buldum sandım, gözlerinde kayboldum, o olmadığını bile bile tutuluyorum, onu düşünmeden yapamıyorum.
Neoldu? - Hiç seni seyrediyorum.
O değil ama neden ezoymuş gibi kalbim yanıyor, ha neden, neden neden ???
Aylin!!! dokunma ona, herşey senin yüzünden oldu.
Ben bunca sene tek bişey için yaşadım, ezomu bulmak için ama şimdi ne zaman ezoyu düşünsem gözlerimin önüne hep senin yüzün geliyor, ona öyle çok benziyorsun ki, biliyorum sen ezo değilsin, keşke o olsan ama değilsin işte, bir başkasının karısı, bebeğinin annesisin ama herşeyi bile bile, seni görmeden, kokunu duymadan yapamıyorum. ( (en sevdiğim replik)
Sana zarar verebileceğimi nasıl düşünürsün, senden gelen hiç bişey benim canımı yakmaz.
Sadece bana ait olsan, keşke aradığım sen olsan, keşke ezom olsan.
Bir küçük kız tanıdım masallara inanan, o benim olan tek şeydi, ömrümdü, ezomdu, ben ezomun yerine seni koydum aylin. (en sevdiğim 2.replik)
Neoldu ayline, aylin, noldu, naptın, naptın ona ha, naptın, naptın !!!!!!!!!!!
Ben yanında olmadığımda oluyor bütün bunlar. Camcı babanın sana selamı var, ben yanında yokken bu seni koruyacak.
Onu bulmadan ölmüyeceğime yemin ettim müdüre anne, bu yaşıma kadar eğilmedim, canım için bile yalvarmadım kimseye ama aşkım için ezom için yakarıyorum sana, nerde o söyle müdüre anne, nerde ?????
Akisleri sönen bir ses gibisin.
Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.
Eylül 2008 |