Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2007, 16:35   #67
NuraN
Dişi Kartal

NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

(( aylin kaderi muayene ettikten sonra...))

ESMER : seni göremiyeceğimi sandım
AYLİN : acelem var gitmem gerek
( esmer kolunu tutar ve...)
ESMER : neden kaçıyosun benden
AYLİN : çünkü , çünkü
(ve öpüşürler)
AYLİN : ne biçim şey bu, kaçmak istesemde beceremiyorum,yapamıyorum ne yaptın sen bana
ESMER : (içinden>) ezom sen olmalıydın aylin sen. kaybettiğim şey sensin, aradığım sensin ama diğer yanda gerçek var ezo var, ezom var
AYLİN : sinan hayatında başka birisi var değil mi?
(aylin esmerin elini bırakır ve gider...)

(( yağmurda esmer ve aylin..)
(esmer aylinin evinin önünde arabasında beklemektedir... aylinin evinin ışığı yanar ve aylini camdan görür arabasından iner aylinde esmeri farkeder ve gülümseyerek hemen sinanın yanına koşar ve sarılırlar)
ESMER : hayatımdada yüreğimdede senden başka kimse yok
AYLİN : senden önce yarımdım şimdi tam oldum, senden önce zayıftım şimdi güçlendim. sinan ben seninle ben oldum

(( esmer camcı babaya geldiğinde ))

CAMCI BABA : uzun zaman sonra yolun buralara düştü demek. gel hadi ,kapım her zaman açık sana
CAMCI BABA : aradığını bulmuşsun ama, mutlu olamamışsın evlat. doğru mu ?
ESMER : kafam karma karışık, ne yapıcağımı kime neyi söylemem gerektiğini bilmiyorum.
CAMCI BABA : aradığın şey sana geldi sonunda, ama doyumsuzdur insanoğlu, aradığını bulsada başka şeyler ister sen daha ne istiyorsun ??
ESMER : ezoyu buldum. her yerde, her köşe başında, her yüzde onu arıyodum sonunda kavuştum amaa
CAMCI BABA : ama aşk onda değilmiş mi diyeceksin.
ESMER : hala yanlızım sanki. hala ezo yokmuş gibi eksik bi tarafım hala bişeylerim kayıp...
CAMCI BABA : çünkü aklında, yüreğinde aylinde
CAMCI BABA : kalbinin götürdüğü yere gideceksin en doğrusunu o söyliyecektir sana aradaki tüm engelleri kaldır... herkese doğrusunu söyle. hayatını temizle ve aşka git, aşka git
(( aylin- ali yemekte konuşurken ))

AYLİN : demek kimsesi yok asya nın, bi çocuk için çok üzücü, ne acı bi taraftanda ondan ayrılmıyacağım için bencilce bi mutluluk duyuyorum
ALİ : babası tek kardeş anne babasını genç yaşta kaybetmiş. asyanın annesininde akrabalarınada ulaşamadık, bilen yok. şimdilik durum böyle ama sen merak etme araştırmaya devam edicem
AYLİN : ona iyi bi yuva vericem inş. bunu başarabilirim onu mutlu etmeyi yaşadıklarını unutturmayı becerebilirim
ALİ : seninle mutlu olucağına eminim asya çok şanslı
AYLİN : sağol ali ama ne olursa olsun gerçek annesi, ailesi... herneyse boşanıyo olmam sorun olucak galiba
ALİ : evlat edinmede mi?
AYLİN : hıhı evli olmadığında evlat edinemiyomuşsun kafam çok karışık
ALİ : yoo hayır o kanun değişti bildiğim kadarıyla yani evli olma şartı yok artık
AYLİN : emin misin ali ? doğru mu bu ?
ALİ :evet zaten bunu avukattta söyleyecektir sana bi sorun çıkmaz
AYLİN : yine ender pisliğinin oyununa geldim
ALİ : tabiki aile ortamında yaşaması önemli yani bi anne ve babayla büyümesi daha iyi olucaktır en azından ben böyle düşünüyorum
(ali aylinin elini tutar)
ALİ : aylin eğer istersen ben, sen ve ben birlikte büyütebiliriz asyayı
(aylin elini çeker )
ALİ : yetim olmanın ne demek olduğunu iyi bilirim ben asyaya yani kağıt üstünde bile olsa baba olmaya hazırım ben
AYLİN : ben asyayı ana okuluna götürcem gitsem iyi olacak görüşürüz

((* esmer sahte konuşmaları*...))

SAHTE : neden konuşmuyosun oysa bizim konuşacak çok şeyimiz olmalıydı aşık kuşlar gibi şakımalıydık
ESMER : ama sen nedense geçmişimle ilgili konuşmak istemiyosun. geçmişimiz bizi birbirimize bağlayan tek şey oysaki
SAHTE : hayır hayır ben sadece seninle daha çok vakit geçirmek için yoksa aliyi, müdüre anneyi herkesi çok özlüyorum, merak ediyorum.
ESMER : sanki o günleri unutmuş hiç yaşamamış gibisin ezo sanki beni, aliyi kayıp yıllarımızı silmişsin
SAHTE : esmer neler söylüyosun sen
(esmerin elini tutar.)
SAHTE : asıl sen o hayecanını, aşkını,coşkuyu kaybetmişsin sanki beni istemiyo gibisin, beni başka türlümü hayal etmiştin başka bi ezel mi bekliy**** esmer. susma konuş birşeyler söyle
ESMER : senin çocukluk hayaline ömrümün sonuna kadar sadık kalıcam ezo, seni herzaman herşeyin üstünde tutucam ama, ama aradan çok uzun zaman geçti.
(esmer sahtenin elini bırakır )
ESMER : küçük esmer değilim artık
(sahte ağlamaya başlar)
SAHTE : bu kadar yıl seni aradım. hayatımada kalbimede kimseyi sokmadım bunca sene bunu duymak için mi bekledim ha esmer
ESMER : hayatta en son isteyeceğim şey seni üzmek, hemde benim yüzümden... çok mücadele ettim kendi kendimle hesaplaştım ama gerçek bu....---* BEN BAŞKASINA AŞIĞIMM *---.... ama şunu unutmaki sen, ezo, benim için en değerli şeysin. bu yüzden seni esas sevgiye teslim ediyorum.
(rosaya işaret eder..)
ROSA :kızım
ESMER : o senin annen ezo
(sahte şaşkın şakın bakar )
ROSA : yavrum
(rosa sahteye koşar ve sarılır.)
ROSA : yavrumm. ölmeden sana kavuştum yavrumm

( ve esmer oradan ayrılır sahteyi gerçek sevgiye anne sevgisine bırakıp o bunu bilmesede oda gerçek aşkına ezosuna gitmektedir farkında olmadan...)
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008

NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla