Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2006, 00:26   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bülent Demirlek'ten yalanlama

Beşiktaş-Fenerbahçe kupa finali maçı öncesi Beşiktaşlı yöneticilerle bir restaurantta yemek yediği iddia edilen hakem Bülent Demirlek, bu iddialara Futbol Federasyonu aracılığıyla yanıt verdi.

Click the image to open in full size.
Futbol Federasyonu kanalıyla yazılı bir açıklama yapan Demirlek, şu ifadeleri kullandı: ''Bu haberi yazan ve yayınlayanları şiddetle kınıyorum. Tamamen asılsız olan bu haberle ilgili yasal haklarımı kullanmak ve haberin tekzibi için hukuki girişimleri başlattım."

1 Mayıs'ta, ''Ayın Hakemi'' ödülünü almak için İstanbul'a gittiğini ve geceyi burada geçirdiğini, sonraki gün de 15.00 uçağıyla İzmir'e dönerek kampa girmek için Urla'daki evine gittiğini belirten Demirlek'in açıklamasına şöyle devam etti:
''O gün akşam yemeğini annem, babam ve eşimle birlikte yedim. Maç sabahı 10.00'da yardımcı hakemim Alper Ulusoy beni evimden aldı. Birlikte İzmir'deki Karaca Otel'e gittik. Diğer yardımcı hakemim ve dördüncü hakem ile birlikte kahvaltı yaptıktan sonra odamızda istirahate çekildik. 15.30'da aynı otelin restoranında hep birlikte maç yemeği yedik. 17.30'da maça gitmek üzere otelden ayrıldık. Dileyen, bunları otelin kayıtlarından ya da Derya Restaurant'ın güvenlik kamerasının tespitlerine bakarak öğrenebilir'' dedi.



Kaynak: www.kartalhaber.com
xarizma Ofline