Tigana: Çok iddialıyız 
“Turu yüzde 70 geçeceğimize inanıyorum. İyi futbol oynuyoruz, ligde zirve uzak değil”
01.02.2007Beşiktaş’ın Fransız çalıştırıcısı Jean Tigana, maç bitiminde sevinçliydi. Takımının sergilemiş olduğu futboldan ötürü memnun olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, “İyi futbol oynuyoruz, pozisyon buluyoruz. İyi bir hava bulduk. Takım olarak yükseleceğimizden eminim. Geleceğe umutla bakıyoruz. Nobre’nin sakatlığı bizi üzdü. İyileşeceğini umuyorum. Ancak Marcio’nun arkasında bekleyen Burak ve Gökhan gibi isimler de bizim için önemli isimler. İyi bir kadromuz var. Şampiyonluk için iddialıyız” dedi.
’Futbolun gereklerini sahaya yansıtamadık’
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 4-0’lık mağlubiyeti bu sözlerle değerlendirdi: “Futbolun gereklerini sahaya yansıtamadık. Yenilgiyi 90 dakika boyunca hak eden bir futbol ortaya koyduk. Sanırım yoğun tempoyu kaldıramadık. Ancak oyuncularımı kesinlikle suçlamıyorum. Sonuçta bireysel hatalar da yaptık, takım halinde yanlışlar da. Önemli olan bunları zamanında analiz edip, hatalı noktalardan ders çıkarmak. Tur zor gibi görünüyor. Ama pes etmeyeceğiz.”
Koray Avcı çok mutlu!
Maçın henüz dördüncü dakikasında attığı golle Siyah-Beyazlılar’ın galibiyetinde büyük pay sahibi olan Koray Avcı, golünü eşine armağan etti. Gol sevincini, formasının içine topu koyarak kutlayan milli futbolcu başarılı performansıyla göz doldurdu. 90 dakika bitiminde bir açıklama yapan Koray, “Orta sahadaki görevimi de yadırgamadım. Takım olarak büyük çıkış içerisindeyiz. Tüm maçlarımızı kazanıp Fenerbahçe’yi yakalamk istiyoruz” dedi.
‘Beni çıkar hocam!’
Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, maçın temposuna dayanamadı! Karşılaşmanın 80. dakikasında kenara işarette bulunan Sambacı, teknik direktör Jean Tigana’dan kendisini oyundan almasını istedi. Futbolcusunun bu çağrısına kayıtsız kalmayan Fransız çalıştırıcı Ricardinho’yu oyundan alıp, Mehmet Sedef’i sahaya sürdü