Vestel Manisaspor maçı sonrası Lig TV kameralarının karşısına geçen Kaptan İbrahim Üzülmez Nobre'nin Milli Takıma çağrılıp çağrılmayacağı yönündeki soruyu şöyle yanıtlatı:
"Nobre’nin milli takıma çağrılması beni sevindirir. Nobre bunu hak ediyor.. Ancak Fatih Hoca’nın Nobre’yi milli takıma çağırıp çağırmadığını bilmiyorum…"
Kaptan, farklı skoru ise devre arasındaki çalışmalara bağladı. Üzülmez şunları söyledi: "Devre arası kampında çok iyi hazırlandığımızı söylemiştim.. Uyum sorununu hallettik. Defansta bir eksikliğimiz vardı. Şimdi takım olarak hücum yapıyoruz, takım olarak defans yapıyoruz. Takım olarak bu performansımızın devam etmesi gerekiyor…"
İbrahim Üzülmez maçta yaşadığı sakatlıkla ilgili olarak da şöyle konuştu: "Bacağıma bir darbe geldi… İkinci yarıda ağrılarım daha da arttı. Buz koyduk üstüne yarın MR çektirip durumu göreceğiz… Gaziantep maçında inşallah sahada olurum.."
İNANDIK KAZANDIK
Maçın ardından konuşan defansın başarılı ismi Gökhan Zan farklı skoru disiplinli oynamaya bağladı... Gökhan şunları söyledi:
"İyi bir maç oldu. Bizim takım inanmıştı. Konsantrasyonumuz üst düzeyde olduğunda iyi skor ve iyi futbol elde ediyoruz.. Ankaragücü maçının ardından Vestel Manisaspor’u hem ligde hem de bugün kupada yendik. Hocamızın verdiği taktiği disiplinle uyguladığımız, blokların arasını açmadığımız zaman başarılı sonuçlar alıyoruz. Bu kaliteyi yakaladığımız sürece bu başarı devam edecektir.."
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! |