Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2007, 11:00   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Seyredilecek Takım-Ömer Güvenç

Beşiktaş dolu dizgin gidiyor. Hem Fortis Türkiye Kupası’nda hem de Turkcell Süper Ligi’nde.. Önce Fortis Türkiye Kupası’nda Ankaragücü karşısında oynanan güzel futbol ve alınan galibiyet. Daha sonra Vestel Manisaspor gibi güçlü bir ekip karşısında üç gün arayla kazanılan zaferler. Ligin zirvesindeki bir takıma ne olursa olsun üç arayla yedi gol atıp, bir tane yemek küçümsenmeyecek bir olay.

Sezon başından beri Beşiktaş’taki en büyük hata, hem takımın oynadığı oyun hem de ilk 11’deki istikrarsızlıktı. İşte Beşiktaş üç haftadır bu istikrarı yakaladı. Bence ilerisi için galibiyetlerden daha sevindirici olan da bu.

Kartal, rakip kalede çok gol pozisyonu bulurken kendi kalesinde de rakibe çok az pozisyon veriyor.

Dün, 90 dakika boyunca Beşiktaş’ta kötü oynayan yoktu. Defans inanılmaz disiplin içindeydi. Ali Tandoğan, defanstaki görevini yaptığı gibi ataklara da katıldı ve Bobo’ya da güzel bir pasla gol attırdı.

Genç Serdar ise yine inanılmaz bir şekilde sahada basmadık yer bırakmadı.

Beşiktaş, artık kazanırken izleyenlere zevk de veriyor.

İnanıyorum ki Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar da dünkü Beşiktaş’ı keyifle izlemişlerdir. Bu keyifte başta Ricardinho olmak üzere Bobo ve Delgado’nun çok büyük katkısı var.

Beşiktaş artık çok top kazanılıyor, az kaybediliyor. Ricardinho’nun yaptığı hareketler ve attığı paslar ise tribündeki taraftarları hop oturtup hop kaldırıyor. Bir frikik attı, çatalda patladı. Bence 90’dan çat diye dönen top golden daha güzeldi. Sesi bile büyük keyif verdi.

Beşiktaş iyi oynuyor, bol gol atıyor, az gol yiyor. Buraya kadar hepsi güzel ama mühim olan tüm bu güzellikleri devam ettirmek, istikrar sağlamak.

Vestel Manisaspor’a gelince, ligin zirvesindeki bir takım rakibe bu kadar gol pozisyonu vermez. Atılan gollerin dışında da Vestel Manisa öylesine çok pozisyon verdi ki bunlar gol olsa skor tabelası çok daha vahim olabilirdi.

Hakem Cem Deda ise sarı kartları göstermekte oldukça cimriydi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla