Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2007, 11:10   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Özlenen Beşiktaş-Rıfkı Soysal

Sabreden derviş, muradına ermiş diye boşa söylememiş büyükler... Beşiktaş taraftarı sabretti, Tigana’nın zaman zaman yaptığı olumsuz açıklamalara rağmen Başkan Yıldırım Demirören sabretti ve son iki maç gösterdi ki Beşiktaş kazandı.

Devre arası tatili Beşiktaş’a gerçekten yaramış. Vestel Manisaspor ile oynanan ilk lig maçında Beşiktaş dünkü kupa maçı kadar etkili değildi. Bu da Beşiktaş’ın kazandıkça açıldığını ve özgüvenini perçinlediğini gösteriyor. Lig maçında Vestel Manisaspor daha çok gol pozisyonu bulmuştu ancak Beşiktaş’ın savunması da dün rakibe ligde olduğu kadar şans tanımadı. Beşiktaş’ta göze çarpan bir çok güzellik var.
Özellikle Delgado ve Ricardinho’nun orta sahada birlikte oynamaları Beşiktaş’ı hem kazanan hem de keyif veren bir takım görüntüsüne sokuyor. Ricardinho’nun nefis çalımları tribünleri coşturuyor. Serdar Kartal’ın yeni atom karıncası olma yolunda önemli bir aşama kaydetti. Bitmek bilmeyen enerjisi, mücadeleden yılmayan gücü ve gittikçe gelişen tecrübesiyle takıma önemli bir değer katıyor. Forvette inanılmaz bir yardımlaşma var. Hiç kimse bencillik yapmıyor. Sakatlanana kadar Nobre çok çalışkandı, onun çıkmasından sonra da Bobo-Burak ikilisi harika bir uyum gösterdi. Bu da Beşiktaş’ta artık alternatifli bir takım uyumunun oluştuğunu gösteriyor.
Vestel Manisaspor ise ilk yarıdaki görüntüsünden çok uzakta. Özellikle savunmasında çok gedik verdi. 2 maçta yarım düzineden fazla gol yiyen Vestel Manisa’yı ikinci yarıda çabuk toparlanamazsa sıkıntılı günlerin beklediğini düşünüyorum. Hakem Cem Deda da dün hayatının en rahat maçlarından birini yönetti. İki takım da futbol oynamayı düşününce hakemin de işi kolaylaştı. Beşiktaş, dün İnönü’de turu cebe koyarken, oynadığı futbolla da rakiplerine gözdağı verdi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla