Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2007, 13:40   #1
dgn21
 
dgn21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Büyüklerde olmaz..

Pierre FIFA’ya gidiyor
Van Hooijdonk, 2 yıldır alamadığı 400 bin Euro için eski kulübü Fenerbahçe ile karşı karşıya.

Menaceri gönderiyor

Kanarya’nın unutulmaz yıldızı Pierre van Hooijdonk, 2 yıldır alamadığı 400 bin Euro için eski kulübüyle karşı karşıya. Hollandalı oyuncunun menaceri Rob Jansen, bugün FİFA’ya başvuracaklarını söyledi. Jansen, “Pierre aslında dosyayı FİFA’ya göndermemizi istemedi, çünkü Fenerbahçe’ye çok değer veriyor. Ancak biz kulübe bir çok kez faks gönderdik, uyardık. Kimse oralı olmadı. Şirketimizin çalışma sistemi budur. Artık yapacak bir şey yok'' diye konuştu.

‘Büyüklerde olmaz’

Jansen, son olarak Antalya kampında bir uyarı yaptıklarını hatırlatarak “Pierre de kamp sırasında ödemenin yapılacağından artık çok emindi. ‘31 Ocak’tan önce işi çözeriz’ demişti ama ödeme yapılmadı. 2 sene oldu. Pierre forma giydiği dönemde takıma büyük katkı sağladı. Bunu kimse inkar edemez. Fenerbahçe’nin hâlâ büyük bir kulüp olduğunu söylüyor ama büyük kulüplerde bu gibi basit olaylar yaşanmaz. Dosyayı gönderiyoruz'' ifadesini kullandı.

Faizini istiyorlar

Pierre van Hooijdonk böyle bir şeyi istememesine karşın menaceri ve avukatlarının 400 bin Euro’luk alacağın, 2 senelik faiziyle birlikte ödenmesini talep edecekleri de belirtildi. Bu arada Fenerbahçe Kulübü’nün Hollandalı futbolcunun yanı sıra, eski oyuncularından Erol Bulut, Mustafa Doğan ve Ali Güneş’e de hatırı sayılı miktarda borçlu olduğu belirlendi. Ancak bu üçlünün hiç bir zaman FİFA’ya gitmeyi düşünmedikleri öğrenildi.

(Fanatik)
dgn21 Ofline   Alıntı ile Cevapla