Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı
daha vestel maçı dışında hiç görmedik. kapalı savunmaya karşı görmekte lazım antep bunun için çok iyi deneme olabilir.
bobo kafa golu atamadıktan sonra ben fazla tutmam 1.85 boy var bunu kullansın nezaman rakipten daha fazla zıplayıp gol atarsa işte ozman tam benim isteğim tarzda adam olur.kapalı savumayı uzaktan şut ve yan top açar kafa topu olmassa ben istemem her zaman böyle geniş alan bulamaz(BENCE)
sen bobonun hiç bu kadar boğuştuğunu gördünmü (fener kupa maçı hariç) |
ya bızım takımın kanatları ıı ıslemıosa bobo napsın bızım kantalarımız yaklasık 6-7 senedır ıslemıo en son munch wardı adam gbı orta acan bıde delı ıle pascal ıı anlasıodu ondan snra bızım takım kafa ıle gol atamıo bı gecen sene cımbom macını hatırlıorum 3-2 yenıldıgımız toraman ıkı tane kafa golu atmıstı kornerden gelen topa baska akıllarda kalan mac yok. kafa topları ıı dıe nobreyı aldık o bıle kafa golu atamadıgı yerde bobo kafa golu atarsa dıosun halamında bıyıkları olsaydı amcam olurdu. bobo belkı kafa golu atmıo olabılır ama kafa toplarını ındırıo arkadaslarına dıkkatlı ızle macları