Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2007, 18:55   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Okan Yılmaz Diyarbakırspor'da !..

Diyarbakırspor, transferin son gününde aralarında Okan Yılmaz'ın da bulunduğu 5 futbolcuyla sözleşme imzalayarak şov yaptı. Yapılan imza törenine Vali Yardımcısı Erol Özer, Vali Yardımcısı ve Diyarbakırspor Başkanı Ahmet Aydın ve yöneticiler katıldı..

Yeşil- kırmızılı kulüp Denizlispor'dan Hüseyin Kartal, Ankaragücü'nden İbrahim Yavuz, Çaykur Rizespor'dan Serkan Özdemir, Kocaelispor'dan Ersin, Sakaryaspor'dan Okan Yılmaz'ı renklerine bağladı.

Başkan Ahmet Aydın, yaptığı konuşmada, transfer ettikleri 5 futbolcu ile kadrolarını daha da güçlendirdiklerini belirterek, "Bugün 5 futbolcumuzla protokol imzalıyoruz. İnşallah ikinci devrede çok daha güçlü ve performansı yüksek bir Diyarbakırspor göreceksiniz. Bu kardeşlerimizin hepsi, kendi mevkilerinde çok mükemmel futbolcular. Biz bu futbolcularımızla beraber Süper Lig'e çıkma aşamasında büyük bir yol kat ettiğimize inanıyorum. Kulübümüzü tercihlerinden dolayı futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Lisans işlemleriyle ilgili birinci devrede bir sıkıntı olduğunu hatırlatan Başkan Aydın, sözlerine şöyle devam etti:
"Bu lisans işlemleri konusunda federasyon bize yardımcı oldu. Geçici yönetim olduğumuzdan dolayı bir devre oynadık ve ikinci dönem yine aynı şekilde bir sıkıntımız oldu. Aşağı yukarı 1.5 milyon YTL borcumuz vardı, bunun 1 milyon 150 bin YTL'sini yatırdığımız taktirde lisans işlemleri çözülecekti; fakat yatıramadığımız için çözülemeyecek noktaya geldi. Biz federasyon ile görüştük ve yönetimin aynı şekilde oluşmadığını ve bu işlemin belli bir süreye kadar ertelenmesini rica ettik. Federasyon bunu kabul etti. Bu nedenle Federasyon Başkanımız Haluk Ulusoy'a teşekkür ediyorum."

Aşağı yukarı dağın yarısını aştıklarını belirten Aydın, şöyle konuştu:
"Diyarbakırspor olarak çok iyi bir konumdayız. Hiç bir futbolcumuza borcumuz yok. Federasyonla ilgili sıkıntı yaşanmasına neden olan geçmiş döneme ait borçlar da bizim borçlarımız değil. Süper Lig'de mücadele edilen dönemdeki futbolcu alacaklarından kaynaklanan bir sıkıntı. Bunu çözmeye çalıştık."

Geçen hafta oynanan Karşıyaka maçında atılan sloganların kendilerini çok üzdüğünü anlatan Aydın, "Bu Diyarbakır halkına, Diyarbakırspor'a ve taraftarına hakarettir. Kendini bilmez 3-5 tane provokatörün attığı bir slogan. Fakat bu provokatörlere tüm seyirci de karşılık verdi ve biz o noktada çok üzüldük. Diyarbakır halkı, Diyarbakırspor taraftarı lütfen üzülmesin. Biz kendimizden eminiz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyız. Türkiye Cumhuriyeti'nin evladıyız. Diyarbakırspor da aynı şekildedir. Şu an biz yönetimdeyiz, devletin en önem verdiği kademedeyiz. Maçlara 15 bin seyirci geliyor. Bizi böyle görüp slogan atmalarını kendimize kondurmuyoruz. Kendini bilmez birkaç sokak serserisinin attığı bu sloganları lanetle kınıyoruz. Bundan sonra atılacak her bir sloganla ilgili federasyona yazı yazdık. İlgili takıma en ağır ceza verilmezse biz ligden çekilmeyi dahi düşünüyoruz"

Bu arada, Diyarbakırspor'un defans oyuncusu Goran Stavreski'nin de doğum günü kutlandı. Kulübün Başkanı Ahmet Aydın, Makedon futbolcuya pasta yedirdi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla