Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2007, 21:27   #9
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
aysberg1937´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yazıda katıldıgım cogu yerler var ama sencede bu erken degil mi bjk4ever...ben daha erken oldugu düşünüyorum.ve de sonuçta vestel gibi bi takımla oynadık yani dewamlı hücumu düşünen 3 santroforla oynayan asla kapanmayan yani bir anadolu takımı degil vestel... benimde ileride merak ettigim su sorular var:1 anadolu takımları karsısında bu futbolu oynayabilecekmiyiz.2 maçın kadarini degiştirebilecek sadece iki oyuncumuz var delgado ile rico bunlar diger teknik adamlar tarafından sistem cözüldügünde onlara verilecek markeler sonucu skoru nasıl degiştirecez(alex örnegi) ve son sorum 3_ beşiktas geriye düştügü zaman ne yapacak kapanan takıma nasıl futbol oynayacak...onun için daha erken diyorum yani herşey muamma

Manisa hucuma donuk bir takim olsa da defansi kotu olmayan bir takim. Ilk yarida GS, TS ve BJK mesela bunlari yenemedi, biz gol bile atamamistik! Ama hucum mantalitelerinden dolayi cok bos alan buldugumuz dogru tabii. Ama hucuma donuk bir takim olmalarina ragmen kalemizde hic pozisyon vermedik, bu da takim disiplinini gosteriyor.

Ama biz ayni futbolu iyi savunmasi olan Ankaragucu karsisinda da gosterdik. Gerci futbol o kadar iyi olmasa da en azindan pozisyon zenginligi vardi, rakibi baski altinda tutup hataya zorladik.

Markaj ise her zaman cozulur. Ronaldinho'ya ne kadar markaj versen de adam geciyor iste. Bizde o kadar cok silah var ki, biri olmasa digeri etkili olur. Bizim oyunculari markajla durdurabileceklerini sanmiyor, anca cok disiplinli bir savunma ve cok basan bir orta alan karsisinda zorlaniriz, ama tabii Antep maci bize daha iyi bir fikir verecektir.
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline   Alıntı ile Cevapla