Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2007, 09:10   #109
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Transfere Fransız! Click the image to open in full size.Beşiktaş Yönetimi'nin, 'Yabancı bir stoper alalım' önerisine Tigana'nın yanıtı netti: Adaptasyon sürecini aşmamız uzun sürer. Takımıma güveniyorum. 02.02.2007
Hiç gerek yok’
Transferin son gününde Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşandı... Savunmaya takviye yapılmasını gündeme alan Siyah-Beyazlı yönetim ile Jean Tigana arasında ilginç bir planlama yapıldığı öğrenildi. Deportivo La Coruna’nın Arjantinli futbolcusu Coloccini’yle ciddi şekilde ilgilenen Beşiktaş yönetimine Tigana’nın karşı çıktığı bildirildi. Yurtdışından yapılacak takviyenin kısa dönemde başarı sağlayamayacağını savunan Fransız hoca, “Transfere gerek yok” dedi.

‘Ligi taşırız’
Delgado, Runje ve Ricardinho gibi isimlerin zamanla çok daha iyi performans sergilediklerine dikkat çeken Fransız çalıştırıcının, “Türkiye’ye yeni gelen futbolcuların 1 haftada gerçek futbollarını göstermeleri imkansıza yakın. Önümüzde canlı örnekler var. Sezon başında kadromuza kattığımız Delgado, Runje ve Ricardinho yeni yeni istenen görüntüyü çiziyorlar. Futbolcularımdan memnunum. Ligi, bu futbolcularla götüreceğimize inanıyorum” ifadesini kullandı.

‘Sezon bitsin...’
Devre arasında yapılacak transferlerin genellikle fayda sağlamadığına dikkat çeken Tigana, “Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Elimizde çok değerli isimler var. Kleberson, Ricardinho, Delgado, Serdar Kurtuluş, Koray Avcı ve Gökhan Zan büyük yetenekler. Zaten ikinci yarıdaki görüntümüz de herşeyi açıklıyor. Genç futbolculardan kurulu bir ekibiz. Sezon bitiminde yapacağımız birkaç takviyeyle ekibi güçlendireceğiz” diye konuştu.

Klebi’de son nokta
Bu arada Kleberson için İspanya’nın Levante ekibinin son bir atak yaptığı ancak başarılı olamadığı ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcu için önce 2.5 milyon Euro öneren İspanyollar, Kara Kartal’ın 3 milyonda ısrarcı olması üzerine bu bedeli yarısı peşin olmak üzere ödemeyi kabul etti. Ancak Tigana’nın yönetime, “Riski göze alamayız. Eğer ligin ilk yarısındaki sakatlıklar tekrarlanırsa sıkıntı yaşarız” dediği belirtildi. Bu gelişmelerden sonra Kleberson Beşiktaş’ta kaldı.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline