Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2007, 10:15   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.Beşiktaş'ta samba rüzgarı

Kartal'ın üst üste aldığı başarılı sonuçlarda Bobo, Ricardinho ve Mert Nobre'nin payı büyük. Üç sambacı, bu sezon toplam 26 gol attı.


***

Samba büyüsü

Beşiktaş'ın üst üste aldığı başarılı sonuçlarda başrolde üç Brezilyalı var. Sambacılar bu sezon 26 gol attı.

Rakiplerin Kâbusu
Kartal'da Brezilyalı rüzgârı esiyor. İlk yarıda Nobre skora fazla katkıda bulunamazken Bobo attığı gollerle Beşiktaş'ı sürükledi. Daha sonra ise ona Ricardinho katıldı. 2007'de ise Türkiye Kupası'nda A.Gücü maçıyla başlayan süreçte Bobo, Nobre ve Ricardinho rakip defansların üzerine kâbus gibi çöktü. Ligdeki Vestel maçında Click the image to open in full size.Nobre 3 gol atarken Bobo 2, Ricardinho ise 1 asist yaptı.

Aman Nazar Değmesin
Kupadaki Vestel maçında nöbeti Bobo devraldı. Bobo 2 gol 1 asist, Nobre 1 asistle oynadı. Ricardinho takımı bir orkestra şefi gibi yönetti. üç futbolcu resmi maçlarda 26 gole, 13 asiste ulaştı. Bobo resmi maçlarda 14 gol, 5 asist ile takımın en faydalı oyuncusu oldu. Nobre de kısa sürede 7 gol atarak eleştirileri sildi. Geç açılan Ricardinho da 5 gol, 5 asiste ulaştı.
Murat DEMİRYAS
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla