Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-02-2007, 12:42   #7
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Oktay nereye koşuyor?


Beşiktaş’ta önemli işlere imza atan, bir dönem İspanya, Trabzonspor, Fenerbahçe, Azerbaycan, İstanbulspor derken Belçika’ya attığı golle jeneriklere geçen Oktay Derelioğlu 2. Lig B Kategorisi’nde mücadele eden Yalovaspor’a transfer oldu. Hala futbol ateşinin devam ettiğini söyleyen Oktay amatör ruhla futbola devam ettiğini ve futbolu bırakmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi.
Ligtv.com.tr Editörü Ahmet Sivaslı’nın sorularını yanıtlayan Oktay jübile yapması durumunda Beşiktaş’ta olmasını dilediğini de belirtti.
İstanbulspor'dan Yalovaspor'a transfer oldun. Ne gibi problemler yaşadın da ayrıldın takımdan?
Hiçbir şey olmadı aslında. Takımla hiçbir problem yaşamadım. Anlaşmazlığa düşmedim. Yalovaspor'a gitmemin nedeni tamamen kendi tercihim. Sonuçta bu bir tercih meselesi. Hocanın da takdiri var tabii. Onun da görüşleri önemliydi benim ayrılmamda. Yalovaspor'a gittiğim için de mutluyum. Profesyonel bir futbolcuyum ve gerçekten güzel duygular içerisindeyim. Yalovaspor'a da heyecan getireceğime inanıyorum. Taraftar da destek verirse iyi yerlere gelebiliriz. Yöneticilerle konuştum. Hedeflerimiz büyük. Oktay olmamın, ünlü olmamın önemi yok. Büyük takımlarda da oynadım. Milli takımda da oynadım. Ama artık ekmek paramı Yalovaspor'dan kazanıyorum ve onun başarısı için elimden geleni yapacağım.

Son yıllarda çok sık sakatlık geçirdin. İstanbulspor'da da sakatlıkların nüksetti. Ayrılmanda bunu etkisi var mıydı?
Hayır. Yok. Sakatlandım ama artık sakatlığım geçti. Yarın(Cuma) ilk idmanıma da çıkacağım. Şu an tam anlamıyla hazırım.
Yalovaspor 2. Lig B Kategorisi'nde mücadele ediyor. Durumu da çok iyi değil. Başarılı olacağına inanıyor musun?
Yükselme Grubu'na çıkmamız biraz zor ama bizim ilk amacımız ligde kalmak. Ondan sonra daha yüksekleri düşüneceğiz.
“ÜNLÜ OLMANIN DEZAVANTAJLARINI ÇOK YAŞADIM”
Şimdi kariyerine baktığımızda Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe, bir dönem İspanya, Azerbaycan derken şimdi Yalovaspor'a geldin. Hep bir düşüşte olduğunu düşünüyor musun?
Ben bu tip konulara aldırış etmiyorum. Ben bu ülkede ünlü olmanın dezavantajlarını çok yaşadım. O yüzden tekrar popüler olma gibi bir düşüncem yok. Futbolu sevdiğim sürece ben oynamaya devam edeceğim. Kim ne derse desin. Amatör ruhla devam ediyorum. İnsanların belli dönemleri vardır. Form grafiği vardır. Geleceğinin ne olacağı belli olmaz. Herşey bir pamuk ipliğine bağlı. Ben elimden geldiği kadar çalışıyorum. Geleceğe umutla bakıyorum.

“DAHA DEVAM EDECEĞİM”
Futbolu ne zaman bırakmayı düşünüyorsun?
Çok yaşlı değilim. 32 yaşındayım. Avrupa'da futbolcular 40 yaşına kadar oynuyorlar. Ben de futbol aşkım sürdüğü sürece oynamaya devam edeceğim. Çıkış sürecini benim yaşlarımda yaşayan Avrupa'da olsun Türkiye'de birçok futbolcu görüyoruz. Dediğim gibi geleceğe umutla bakıyorum. Bu yüzden de çalışmaya devam edeceğim.
Futbolu bıraktıktan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
Yine futbolun içinde olmak istiyorum. Futbolu çok seviyorum. Teknik direktör olmak istiyorum. Bunun için de gerekli işlemlere başladım. Kurslar filan... Yani hep futbolun içinde olacağım.
“JÜBİLEM BEŞİKTAŞ’TA OLSUN İSTERİM”
Peki jübile düşünüyor musun?
Valla artık jübilelerin durumu ortada. Eski jübileleri görmek mümkün değil. Ne havası kaldı ne de bir anlamı... Jübile yapan bir futbolcu da kalmadı. Futbolu bırakan direkt teknik direktörlüğe atılıyor zaten. Ama jübile yapma gibi bir düşünceye sahip olursam Beşiktaş'ta yapmak isterim.
[email protected]
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla