Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2006, 16:16   #1
c@rsıhuso26
 
c@rsıhuso26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
gökhan güleç konuş koçum benim :D

Gökhan Güleç'ten taraftara övgü Click the image to open in full size.Click the image to open in full size. Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.Gökhan, "Beşiktaş taraftarı mücadele eden, yüreğini koyan hiçbir futbolcuyu yalnız bırakmıyor. Sergen ve Tümer ağabey hariç. Onların sahada durması yetiyor" dedi. "Beşiktaşım hayat sensin" tezahüratı beni mest ediyor. Galatasaray maçında da eğer gol atarsam duymak isterim". Ayrıntılar devamında Lütfen yorumlarınızı kartalhaber.NET forumlarına yazınız.
Beşiktaş'ın genç golcüsü Gökhan Güleç, "Beşiktaş'ta sembol olmak istiyorum" dedi. Gökhan, "Beşiktaş taraftarı mücadele eden, yüreğini koyan hiçbir futbolcuyu yalnız bırakmıyor. Sergen ve Tümer ağabey hariç. Onların sahada durması yetiyor. Şu ana kadarki tepkiler çok iyi. İleride belki 4-5 hafta gol atamadığım anlar olacak. Belki ıslıklanacağım. Benim
de bunun için 10 yıl mücadele etmem gerekecek" şeklinde konuştu.

ADETA MEST OLUYORUM
Gol attıktan sonra yapılan "Beşiktaşım hayat sensin" tezahüratının kendisini adeta mest ettiğini söyleyen Gökhan sözlerini şöyle tamamladı: "Fortis Türkiye Kupası'nı almak bizim için çok önemliydi. Kim ne derse desin bunu başardık. Şimdi önümüzde derbi maç var. Trabzon karşılaşması da çok önemli. Ama Galatasaray derbisinde gol atmayı hedefliyorum ve yine tribünlerimizden o tezahüratları duymayı bekliyorum.
kaynak: internethaber.com
__________________
beşiktaş sevgisi ya ruhumuzdadır ya hiç bir yerde....
feneri DELgadoOoOo!
Click the image to open in full size.
c@rsıhuso26 Ofline