|  02-02-2007, 20:54 | #1 | 
  | Forumun Basketçisi 
				 Tecrübe Puanı: 25  |  |   Röportaj ; Onurgulcemal (Onur) |  |  
 Bugün forumuzun değerli üyelerinden Onur abiyle beraberiz  .. 

1-Öncelikle biraz bize kendinden bahsedebilirmisin abi?

24/10/1982 istanbul doğumluyum Zonguldak Karaelmas Üniv. Muhasebe mezunuyum. Şuanda anadolu Üniv. İşletme bölümü son sınıfta okuyorum  Özel bire şirkette Muhasebe Müdür yardımcısı olarak calışmaktayım . rıca da doğuştan beşiktaşlıyım

2-Beşiktaşforum.net ile tanışman nasıl oldu, kısaca forum hayatınızdan bahsedermisin abi?  Forumla tanışmam amcaoğlu (gücemal) sayesinde oldu ve de iyi oldu Burdan barışa teşekkürlerimi gönderiyorum Forum hayatım güzel gidiyor..genel olarak memnunum..
 3-Gelecek ile ilgili planlarınız nelerdir?  Şuanda 2007 nin sonunu bekliyorum önce okul sonra askerlik bittikten sonra güzel planlarım var

4-Abi aşk desek?

KKAADDRRİİYYEE

5-Onur abi varsa fobilerinle birlikte hobilerini sayabilirmisin ?

hobiler : maça gitmek,org çalmak,nargile içmek
 fobiler: aşırı yükseklik böcekler ve haksız yere iftiraya ugramak

6-Nasıl bir beşiktaş hayal ediyorsun abi?

Beşiktaşımızda 100.yılımızda oynadığımız futbolu, hersene görmek istiyorum. takım ruhunu görmek istiyorum

7-Müzik ve sinemananın sendeki yeri nasıl abi?

sinema...son günlerde cıkan türk filmlerini kaçırmamaya calışıyorum m.ali erbil hoşuma gidiyorr..  erbilin ve cem yılmazın

müzik ise ; org çaldıgım için çiftetelli roman havalarıyla aram cok iidir.Türk pop ,yabancı mixx

9-Son olarak kelime oyunu ...

Beşiktaş;çok klasik olacak ama anlatılmaz yaşanır..
 Aşk;kadriye
 Para;hemen hemen hersey
 Beşiktaşforum.net;Maçta olmadığım heran
 Pascal Nouma;efsane

İçtenlikle verdiği cevaplardan dolayı Onur abime teşekkürü bir borç bilirim...

__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | 
  |   |  |