Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2007, 09:31   #6
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yine Gençler, yine zafer
100. YILINI kutlayan Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında 2007’deki ilk galibiyetini aldı. Bu sezon ligin ilk yarısında 2-0, kupada 2-1 mağlup ettiği Gençler’le bu kez İzmir’de karşılaşan Sarı-Lacivertliler rakibine yine şans tanımadı, sahadan 2-1’lik zaferle ayrıldı. Maça hızlı başlayan taraf Başkent temsilcisiydi. 5. dakikada Erhan’ın sert şutu direkten döndü. Ancak 9’da sahneye Tuncay çıktı. Appiah’ın ortasına kafayı çok iyi vuran milli futbolcu, Fenerbahçe’yi öne geçirdi. Gençlerbirliği’nin yanıtı gecikmedi. 21. dakikada ev sahibi savunmasından dönen topa Mehmet Nas sert vurdu: 1-1.

Tansiyon yükseldi!
İkinci yarı da çok çekişmeli bir ortamda geçti. 49’da Mehmet Çakır ile Gençler etkili olurken, 50’de Appiah, 52’de Alex önemli fırsatları değerlendiremedi. 57. dakikada Fenerbahçe çok güzel bir gol sahneledi. Alex’in pasında Tuncay altı pasın üzerine ortaladı, Mehmet Aurelio boş kaleye dokundu: 2-1. 69. dakikada Kezman’ın sert vuruşu dışarı gitti. 74’te Mehmet Nas’ın kafa vuruşu yan ağlarda kaldı. Kezman’ın kırmızı kart görmesiyle son 15 dakikayı eksik oynayan Fenerbahçe, gelişen Gençlerbirliği ataklarını savuşturmayı başardı ve 3 puanını hanesine yazdırdı.

Yalçın TÜRK

******************
Maçtan notlar

2 gün izni kaptılar
Teknik direktör Zico, Gençlerbirliği maçı sonrası, milli sınavı düşünerek, oyuncularına hafta sonu için izin verdi

‘İyice dinlenin’
Milli takımın Gürcistan ile oynayacağı özel maç Fenerbahçeli futbolculara yaradı. Gençlerbirliği galibiyeti sonrası oyuncularına milli maç nedeniyle iki gün izin verdiğini açıklayan teknik direktör Zico, “Gidin hafta sonunda çok iyi şekilde dinlenip, öyle gelin” dedi. Sarı-Lacivertliler, Çaykur Rize maçı hazırlıklarına pazartesi günü başlayacak.

Fatih Akyel 18’de
Gençlerbirliği’nin Trabzonspor’dan transferin son gününde kadrosuna kattığı Fatih Akyel, teknik direktör Mesut Bakkal tarafından dünkü maçın 18 kişilik kadrosuna dahil edildi. Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Fatih Akyel, eski takımına karşı mücadele edemedi ve 90 dakikayı yedek kulübesinde geçirdi. Tecrübeli oyuncu, maç öncesi eski takım arkadaşlarıyla uzun uzun sohbet etti.

PAF Fener’in: 1-0
İkinci yarıya Erciyes deplasmanında galibiyetle başlayan Fenerbahçe PAF takımı, çıkışını Gençlerbirliği karşısında da sürdürdü. Sarı-Lacivertliler, Dereağzı Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada, Başkent ekibini 1-0’lık skorl
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla