Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2007, 09:33   #7
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yine İzmir, yine kırmızı Click the image to open in full size.8 Aralık’ta Ankaragücü’nün cezası nedeniyle İzmir’de oynanan maçın 58. dakikasında çift sarıdan oyundan atılan Kezman, dün de 75’te kızardı. 03.02.2007
ay sonra yeniden
İzmir, Mateja Kezman’a hiç yaramadı. Birisi rakip Ankaragücü, diğeri Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle takımıyla iki kez İzmir’e giden Sırp golcü, bu müsabakaların ikisinde de kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 8 Aralık 2006’da Ankaragücü’nün cezası yüzünden Atatürk Stadı’nda oynanan ve Fenerbahçe’nin 1-0 galibiyetiyle biten ilk yarının son karşılaşmasında 58. dakikasında çift sarıdan kırmızı kart gören Kezman, cezasını kupada İnegöl’e karşı çekmişti. Sırp oyuncu, daha sonra cezası nedeniyle forma giyememişti.

Sırpça biliyormuş!
O maçtan 2 ay sonra ilk kez 11’de sahaya çıkan Kezman, Gençlerbirliği karşısında 6. dakikada nefis bir gole imza koydu. Ancak yan hakemin hatalı ofsayt bayrağı nedeniyle vuruşu geçerli sayılmadı. Ve 75. dakika. Hakem birden düdüğünü çalıp, Kezman’ı yanına çağırdı ve kırmızı kartını çıkardı. Kendisine itiraz eden Fenerbahçeli oyunculara da konuştuğu için kırmızı kartını çıkardığını söyledi. Hakemin Balkan kökenli olduğu ve Kezman’ın sözlerini anladığı için kırmızı kartını çıkardığı ileri sürüldü.

2 maç oynamayacak olması güzel haber DEİVİD e kaldılar yine ondan da bi halt olmaz.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla