Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2007, 09:36   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Manisa’da kapışma

Manisa’da kapışma Click the image to open in full size.Trabzon, ilk yarının flaş ekibi Vestel’e konuk oluyor. Ev sahibi kötü durumda, Bordo-Mavililer güçlü kadrosuyla çıkış peşinde. Marcelinho, Fatih Akyel, Murat Ocak yok ama Doğan, yeni gözdeleri Ceyhun, Risp, Ayman ve Yattara’ya çok güveniyor. 03.02.2007Bambaşka Trabzon
Yapılan transferlerle kadrosunu bir hayli güçlendiren ve ilk yarıya oranla bambaşka bir kimliğe bürünen Trabzonspor, bugün ilk kez tam kadro olarak Vestel Manisaspor’un önüne çıkıyor. Kaleyi son üç maçta Jefferson’un yerine Tolga’ya emanet eden teknik direktör Ziya Doğan, savunma kurgusunu da değiştirdi. Fatih’in gidişiyle sağ kanat Musa’ya, stoper mevkisi ise yeni transfer Risp ile Stepanov’a verildi. Sol kanatta da değişim kaçınılmaz oldu, Mustafa Keçeli’nin yerine son dönemin formda ismi Çağdaş Atan monte edilmeye çalışıldı.

Taşlar temelden oynadı
Orta alanda Hüseyin’in yeni partneri Doğan’ın gözdesi Ayman olurken, ‘beyin’ görevi de uzun uğraşların ardından transfer edilen Ceyhun’a verilecek. Yattara’nın iyileşmesi de Trabzonspor teknik heyetini en az bir transfer kadar sevindirdi. Formda bir şekilde sahalara dönen Yattara, sağ kanadın etkili ismi haline geldi. İlk yarının asist kralı Gökdeniz’in sola çekilmesine kesin gözüyle bakılırken, forvette rekabet iyice arttı. Umut-Ersen ikilisinin birlikte oynayamayacağı dönemlerde Doğan çok zorlanacak. İyileşen Ömer de onları zorlayacak
.Manisaspor
Bülent
Ümit
Burak
Kalabane
Hakan Balta
Holosko
Borbiconi
Uğur
Nizamettin
Reinaldo
Rafael

Trabzonspor
Tolga
Musa
Risp
Stepanov
Çağdaş
Hüseyin
Ayman
Gökdeniz
Ceyhun
Yattara
Umut

Stat: 19 Mayıs
Saat: 19.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Bünyamin Gezer

Bu sezon kazanan yok!
Trabzon ile Vestel, bu sezon iki kez karşı karşıya geldi. İlk yarı Trabzon’daki maç 1-1 tamamlandı. İki takım, kupada da aynı gruptaydı. Bu kez Manisa’daki müsabaka 1-1’lik skorla bitti. Birbirine henüz üstünlük kuramayan 2 takım için de bugünkü 90 dakika büyük önem taşıyor. Vestel’in son 2 maçında 7 gol yiyip 1 gol bulması, savunma zaaflarına işaret ediyor.

Maçın son hazırlıkları Manisa’da tamamlandı
Sabah erken saatlerde havayoluyla İzmir’e, oradan da otobüsle Manisa’ya giden Trabzonspor kafilesi, bugünkü maçın son hazırlığını Vestel Manisaspor’un tesislerinde gerçekleştirdi. Hafif bir ter idmanından sonra kısa süreli bir toplu çalışma yaptıran teknik direktör Ziya Doğan ve ekibi, müsabaka saatini beklemeye başladı.

Click the image to open in full size.
.Manisaspor
Bülent
Ümit
Burak
Kalabane
Hakan Balta
Holosko
Borbiconi
Uğur
Nizamettin
Reinaldo
Rafael

Trabzonspor
Tolga
Musa
Risp
Stepanov
Çağdaş
Hüseyin
Ayman
Gökdeniz
Ceyhun
Yattara
Umut

Stat: 19 Mayıs
Saat: 19.00
Yayın: Lig TV
Hakem: Bünyamin Gezer




Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla