Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2007, 09:44   #9
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Reklam Verme

(Reklam Ajansı veya Dergiye) İsim ve adresi Dear Sirs, (Ţirket ismi) Company manufactures (ürün ismi) and is interested in expanding trade with importers in (ülke ismi). As a large number of traders that deal in (ürünün ismi) subscribe to (dergi ismi), we are also interested in advertising in this magazine. We should be grateful, therefore, if you could send us the necessary forms and information on prices for advertising space. Thanking you in advance for your co-operation, we remain. Yours sincerely, (imza)
(Reklam Ajansı veya Dergiye) İsim ve adresi Sayın ....... (Ţirket ismi) ţirketi (ürün ismi) üretmekte ve (ülke ismi)'deki ithalatçılarla ticareti geliştirmek istemektedir. (Ürün ismi) ile uğraşan çok sayıdaki ithalatçı (dergi ismi) dergisine abone olduğundan dolayı, biz de bu dergiye reklam vermek istemekteyiz. Dolayısıyla, bize gerekli formları ve reklam yerlerinin fiyatları hakkında bilgi gönderirseniz müteşekkir kalırız. İşbirliğinizden dolayı şimdiden teşekkür ederiz. Saygılarımızla, (imza)
Uluslararası Ticaret Fuarlarına Katılma İsteği

Katılmak İstenen Fuar Fuar İdaresinin isim ve adresi Dear Sirs, As a producer and exporter of (ürün ismi), our company is interested in participacing in the (fuarın adı) on (tarih). We should be grateful if you would provide us the necessary forms for this purpose and any information you may have for participants. We would also be interested in receiving information on any governmental or private financial assistance programmes that may exist to help partícipants from developing countries. Thanking you in advance for your interest, we remain, Yours sincerely, (imza)
Katılmak İstenen Fuar Fuar İdaresinin isim ve adresi Sayın Baylar, (ürün ismi) üreticisi ve ihracatçısı olan firmamız (fuar ismi) Fuarı'na katılmayı düşünmektedir. Bu amaç için gerekli olan formları ve iştirakçiler için gerekli bilgileri bize temin ederseniz müteşekkir kalırız. Gelişmekte olan ülkelerin iştirakçilerine sağlanan kamu veya özel mali yardım programları hakkında bilgi almayı da istemekteyiz. İlginize peşinen teşekkür ederim. Saygılarımla (imza)
  Alıntı ile Cevapla