Beşiktaş'ın genç oyuncusu Burak Yılmaz, bir dönem Siyah-Beyazlı takımın formasını giyen Nijeryalı futbolcu Daniel Amokachi ile beraber oynamak istediğini söyledi... Amokachi ile oynamak isterdim Beşiktaş Dergisi'ne konuşan Yılmaz, "Amokachi'nin oyun stilini ve hareketlerini çok beğeniyordum. Onunla şimdi beraber oynamak isterdim." dedi. Teknik direktör Jean Tigana'nın kendisine sağ kanatta görev verdiğini belirten Burak, "Tigana'ya inanıyor ve güveniyorum. Defansif yönüm gerçekten zayıf. Bu bölgede oynadığım sürece de defansif yönümü geliştirmem gerekiyor.'' diye konuştu. Konyaspor maçında eline çarpan top sonrasında golü atmasıyla ilgili olarak da şunları söyledi: "Samimi konuşmak gerekirse, hangi futbolcu o durumda olursa olsun, gidip bunu hakeme söylemez. Lütfen kimse herhangi bir maçla İnönü Stadı'ndaki maçı kıyaslamasın. Tecrübesizliğimden kaynaklanan bir hata oldu. Aynı şey bir daha başıma gelirse gidip hakeme söylerim." Burak, Sergen'in kendisi için idol olduğunu, şu anda ise Delgado ile oynamaktan keyif aldığını açıkladı.
zaman |