Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-02-2007, 21:44   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Enerjetik Arinma Tekniği.

ENERJETİK ARINMA


Aile Dizimi prensibinden geliştirilmiş bir çalışmadır.

Vücudumuzu sarmalayan Aura üzerinde yapılır.

Bedenimizi sarmalayan şahsi enerji atmosferimiz Aura, aynı zamanda evrende bulunan kozmik enerjinin parçasıdır ve onunla aralıksız irtibat halindedir.



Evrendeki tüm bilgiler kozmik enerjide kayıtlı bulunmaktadır.

Ana rahmine düştükten sonra yaşanılan her anla ilgili kendimize ait şahsi bilgiler Aura’da kayıtlı bulunmaktadır. Aura üzerinden ruhsal, zihinsel ya da bedensel her çeşit hastalığı teşhis etmek mümkün olduğu gibi, hamilelik döneminde çocuğun cinsiyeti, çocuğun sağlık durumu ve arınması imkan dahilindedir; 19 kuşak geriye doğru Soyağacımıza ait bilgilere ve evrendeki tüm bilgilere de Aura üzerinden ulaşmak mümkündür.



TAM ARINMA



Annemizin ve babamızın kendi yaşadıkları ve soyağaçlarında yaşanmış her vaka kaydedilmektedir. Bize can veren, yaşam enerjisine dönüşen onların yaşadığı sevgidir. Ancak onların yaşadığı sevgi harici duygular da kaydedilmektedir. Aile Diziminden Ağır kader diye tanıdığımız, sevgi/ yaşam enerjisi akışını tıkayan korku, öfke, keder, kin, kıskançlık vs. gibi negatif duygular da biz daha anarahmine düşmeden sperm ve ovül üzerinde kayıtlı olarak bize ulaşmaktadır.

Anarahmine düştüğümüz andan itibaren, doğum sonrası, bebeklik, çocukluk, gençlik, yetişkinlik, yaşlılık evrelerinde evlilik, eş, sevgililer, iş hayatı, çocuklar vs herkes ile yaşanan her ilişki bedenimizde ve ruhumuzda kimisi daha derin kimisi daha az derin izler bırakmaktadır.

Ruhsal ve bedensel her şikayetin altında bu izlerden bir veya daha fazlası bulunmaktadır.

Enerji Okları adını verdiğimiz bu izleri tek tek veya toplu olarak çıkarma eylemine Enerjetik Arınma adını vermekteyiz.

Bu oklar tüm fiziksel ve ruhsal hastalıkların sebebidir ve her insanda bol miktarda mevcuttur. Bu oklar Aura üzerinden bedenden atıldıklarında, hastalıkların sebebi ortadan kalkmış olmaktadır.

Ne kadar erken arınma yapılırsa sağlıklı yaşama o kadar zemin teşkil edilmiş olunur.

Şiühesiz en erkeni, hamileliğin başında, cenin üzerinde yapılacak arınmadır.

Yaş ilerledikçe, bedende saplı bulunan oklar bulundukları organ ve dokuyu tahrip etmekte, tedavisi giderek güçleşmektedir.



Genel Arınma Anneden, Babadan, Annesoyundan, Babasoyundan, Anarahminden, bebeklikten, çocukluktan, gençlikten, yetişkinlikten vs. alınan okların tamamen vücuttan atılmasıdır.



LOKAL ARINMA



Hoşnut olmadığımız korku, üzüntü, çökkünlük, nefret, asabiyet gibi herhangi bir negatif duyguya sebep olan;

Veya migren, ülser, alerjiler, sindirim, tansiyon gibi sadece bir soruna sebep olan okların bedenden atılması, arınması çalışmasıdır.

HALÜSİNASYON ARINMASI



Çoğunlukla bireysel iradenin zayıf olduğu kişilerde iradeye ve bilince hükmeden ve halüsinasyonlara sebep olan, binaların kendilerinin ürettiği, çıplak gözle görülemeyen parazit (obsessif) enerjilerin bedenden temizlenmesidir.

Bu tür parazitlerin Aura’dan ve bedenden atılmasının ardından, onların hükmedeceği kanalların kapatılması sonucu halüsinasyonlar sona ermektedir.



Halüsinasyonlar görsel, işitsel ve bedende hissetme biçiminde çoğunlukla şizofreni vakalarında karşımıza çıkmaktadır.



Şizofreni çalışmalarında tam arınma yapılması, ardından psikolojik Savunma mekanizmalarının temizlenip, enerjetik olarak güçlendirilmesi ve yeniden aktif hale getirilmesi esastır. Ancak o zaman obsessif enerjilerin etkinliği kırılmış ve halüsinasyonların ortadan kalkması sağlanmış olur.



OBSESSİF (PARAZİT) ENERJİLER 20 yaşını geçmiş binalar tarafından üretilmektedir. Bu binaları elle temizlemenin sonu gelmemektedir çünkü her an ve her gün yenileri peydah olmaktadırlar. Bu parazit enerjileri kalıcı temizlemenin en etkili yolu, çiçeklerdir. Bu alanda şimdiye kadar ortaya çıkardığımız üç çeşit çiçek bulunmaktadır; Cam Güzeli, Mercan ve Arelia.

Binaların, tuvalet, banyo, mutfak dahil tüm odalarının temiz tutulması için bu çiçeklerden ya her odada bir tane bulundurmalı veya her gece bir başka odaya konulması gerekmektedir.



Binaların obsessiflerden temiz olması ruh ve beden sağlığımız için gereklidir. Zira obsesif enerjiler sadece halüsinasyonlara neden olmakla kalmamaktadırlar; zayıf buldukları herhangi bir duygu ya da organa, dokuya hücum etmekte ve o bölgeyi çökertmektedirler. Diyelim kastrit varsa, kısa süre içinde ülsere çevirebilirler.



Stresin ürettiği NEGATİF ENERJİLER.

Günlük hayatın bitmeyen telaşı, duygu dünyamızı allak bullak etmektedir. Kendimizin veya birlikte olduğumuz insanların ürettiği bu negatif enerjileri tüm arınma çalışmalarının bir parçası olarak uygulamaktayız.

Ayrıca negatif enerjileri temizleyecek en etkili yöntem taşlardır. En etkili taş kuarz olmasına karşın, karpuz büyüklüğünde bir doğal kaya parçası da ihtiyacımızı karşılamaya yetecektir. Oturma odamızın bir köşesinde böyle bir taş bulundurmak, akşamları 10 dakika o taşa dokunmak günün yüklerinin ağırlığından kurtulmamıza ve sağlığımızın güçlenmesine katkıda bulunur.





ENERJETİK ARINMANIN KULLANILDIĞI ALANLAR



Bu arınma, yukarda belirttiğimiz gibi tüm bedensel ve ruhsal hastalıkların potansiyellerini ortadan kaldırmaktadır.

Erken yapılacak bir arınma, koruyucu hekimlik alanına girmektedir.

Hastalıktan sonra yapılacak arınma ise hastalığın zeminini yok ederek hastalığın sönmesine neden olmaktadır.

Örneğin 50 yaşında bir hanım hastamızda 10 yıllık bel fıtığı, arınma anında ortadan kalkmıştır.

22 yaşında bir delikanlıda Kron hastalığı ve ülser 2 ay gibi bir süre içinde iyileşmiştir.

Şizofreni, endojen depresyonlar, bipolar bozukluklar, panik atak ve fobiler arınma ile beraber sona ermektedir.

Kronik sürekli ağrılar ise, arınmaya ilave olarak düzenli sağaltıcı enerji verilerek bir hafta içinde tamamen iyileşmektedir.



Bütün bunların sonucunda Enerjetik Arınma bir tedavi değildir. Bedene hiçbir şekilde dokunulmamakta, asla herhangi bir katı veya sıvı yiyecek, içecek, ilaç verilmemektedir.



Enerjetik Arınma bedenden 10 – 15 cm. mesafeden, sadece Aura enerjisi ile yapılmaktadır
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla