Konu: Gümüş
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-02-2007, 23:31   #2
NuraN
Dişi Kartal

NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23. Bölüm Özeti

Yayın Tarihi : 15 Eylül Perşembe/2005
Yayın Saati : 22.00

Gümüş’e iki iş teklifi, bir de sürpriz var

Kanal D’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Songül Öden, Güngör Bayrak ve Ekrem Bora’nın oynadığı sevilen dizisi “Gümüş” yine sürprizlerle dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Gümüş’e iki iş teklifi birden geliyor. Mehmet de ona bir sürpriz hazırlıyor.

Gümüş’ün aklı da kalbi de Mehmet’tedir. Ancak kendi ayakları üstünde durmaya da kararlıdır. Üstelik desen yarışmasında birinci seçilince iki iş teklifi birden almıştır. B:u tekliflerden biri Afyon’a yerleşmesini gerektirmekte, diğeri ise İstanbul’a dönmesi için büyük bir fırsat sunmaktadır. Gümüş, bu iki teklif arasında bir türlü karar veremez. M. Fikri ise verdiği karalarla herkesi şoke eder. Herkes M. Fikri’nin koltuğunu damadı Tarık’a bırakacağına kesin gözü ile bakarken, yönetim kurulu başkanlığına Mehmet’in seçilmesi aileyi ikiye böler. Tarık ve Bahar, bu karara çok bozulmuştur. Derin, Gümüş’ün yokluğundan faydalanmak ister ve Mehmet ile buluşur. Sevgilisi Tuğçe tarafından aldatılan Berk bulanım girer. Esra, Gülsün’ü Doğuş’un velayetini alması için sıkıştırır. Gümüş İstanbul’daki işi kabul etmeye karar verir. Mehmet’in ise Gümüş’e bir sürprizi vardır.

Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008

NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla