Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2007, 17:28   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tuhaf oyun - Vedat OKYAR

Tuhaf oyun
Futbola hep ‘tuhaf oyun’ diye bakarım. Dün G.Antep’te bir defa daha aynısı oldu. “Beşiktaş çok iyi oynadı” diye bir şey demiyorum. Ama kazanacak kadar gol pozisyonuna girip atamadı. Sezonun ikinci yarısında 3’te 3 yapılırken, Beşiktaş’ta bazı faktörler öne çıkmıştı; hep beraber düşünüp, hep beraber oynuyorlardı, pas trafiği hem üst seviyede hem de çabuktu.

Bu takımın iki tane önlem alınması zor adamı var. Bunlar da Ricardinho ile Delgado. Ricardinho’nun dün oyuna hiç eli-ayağı değmedi. Delgado’yu da bu düzeye geldiğinden bu yana ilk defa bu kadar hırslı, top kaparken gördüm. Ne hikmetse -kaldı ki iyi de oynuyordu- Tigana onu ikinci yarıda oyundan çıkardı.

Bobo artık tamamdır. Bu takımın santrforudur. Dün girdiği 3 pozisyon var, ki bir tanesi direkten döndü, “Ben büyük aşama yaptım ve büyük de santrfor olacağım” sinyalleri veriyordu.

Dün G.Antep’te gözüm de gönlüm de Nobre’yi aradı. Nobre-Bobo eşleşmesi bu takımın ideali.

TİTREK SKOR YETMEZ
Dün bir tuhaflık da G.Antep takımının “Ah bu da kaçar mı?” dediği pozisyon olmamasıydı. Sen ileri giderken pozisyon bulursan, dönerken de pozisyon vermiyorsan iyiye işarettir ama kazanamazsan tabii ki burun kıvıracağız.

Maçın hakemi bana göre iyi bir yönetim gösterdi, yanlış üflediği düdük çok az. Beşiktaş’ın sayılmayan bir golü var, benim oturduğum yerden elle oynama göründü. Hakemler daha yakın, onlar daha iyisini görmüştür.

G.Antep, ligin mütevazı ekiplerinden biri. Geçmiş sezondaki sıkıntılarını yaşamazlar. Çok koşup iyi mücadele ediyorlar. Beşiktaş’la oynamanın zorluğunu yaşadılar, hücuma fazla kalkamadılar. Beşiktaş’ta “Şu çok üst seviyede oynadı” diyeceğim oyuncu da yok, “Kötüydü” diyeceğim de yok. Nasıl işse... Ama tabii skor levhasında ne yazıyor, oraya bakılır.

Ligde G.Antep’ten Beşiktaşlılar için hoş olmayan bir skor çıktı. Ben “Lig uzundur, telafisi vardır” diyemem. İbresi titrek skorlar ligin zirvesi için tutunamama sebebidir. Tek taş basaraktan ligin zirvesinde kalınmaz, üç üç basacaksın
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla