Konu: Mert Nobre
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2007, 19:22   #21
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre'den İyi Haber

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Brezilyalı futbolcu Mert Nobre'nin durumunun iyiye gittiği ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtilirken, Gökhan Zan'ın tedavisine devam edildiği bildirildi.

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Vestel Manisaspor'a attığı 3 golle, Beşiktaş'ı galibiyete taşıyan Mert Nobre, Fortis Türkiye Kupası'nda yine Vestel Manisaspor ile oynanan maçta belinden sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kalmıştı. Son oynanan Gaziantepspor maçında da sakatlığı sebebiyle oynayamayan Brezilyalı futbolcunun durumunun iyiye gittiği ve takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Nobre'nin hafta içinde çalışmalara başlayacağını, Cumartesi oynanacak olan Denizlispor maçında ise hazır durama gelmesi halinde forma giyebileyceğini söyledi.

Öte yandan Gaziantepspor maçında omzundan sakatlandıktan sonra A Milli Takım kadrosundan çıkartılan Gökhan Zan'ın ise tedavisine devam ediliyor. Sağ omuzda çıkık meydana gelen Zan'ın daha öncede aynı bölgeden sakatlandığını öğrenilirken, ağrılarının geçmesi durumunda takımdaki yerini alabileceği belirtildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, Denizlispor'a karşı forma gilmesinin zor olduğunu belirttiği Gökhan Zan'la ilgili olarak şunları söyledi:
"Kendisinin daha önce de aynı bölgeden bir sorunu olmuş. Ağrıları devam ediyor. Şu an için Denizlispor karşısında oynaması zor gibi gözüküyor. Ancak maç gününe kadar tedaviye devam edeceğiz. Kendisini iyi hissederse oynayabilir."

Ajansspor
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline