Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2007, 09:21   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ankara yanıyor! Click the image to open in full size.Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek ile Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın arasındaki gerilim doruk noktaya ulaştı. İkili, Lig TV’nin canlı yayınında bilet fiyatları yüzünden birbirine girdi. 06.02.2007
Melih Gökçek ile Cemal Aydın arasında yaşanan kavga her geçen gün büyüyor.

Hakaret ettiler

Başkent derbisi Ankaraspor’un galibiyetiyle sona erdi ama yankıları bitmiyor... Bilet fiyatlarının yüksek tutulmasından dolayı Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek ile Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın arasında başlayan gerilim, Lig TV’nin canlı yayınında had safhaya ulaştı. Maçın, Gökçek ASAŞ Stadı yerine 19 Mayıs’ta oynanmasına tepki gösterdiği için bilet fiyatlarını 150, 200 ve 250 YTL olarak belirleyen Gökçek, “Karşılaşmanın 19 Mayıs’ta oynanmasını Başkan Cemal Aydın istedi” dedi.

Sinirler gerildi
Daha sonra yayına bağlanan Aydın, “Sen Büyükşehir Belediye Başkanı mısın, yoksa Ankaraspor Başkanı mısın? Burada hangi sıfatla konuşuyorsun” diye sordu. Gökçek, “1994’te Ankaragücü’ne başkan olmak istediğimi açıkladım. Ankaraspor’u amatörden alıp Birinci Lig’e kadar çıkardım. İki sene önceye kadar Belediye Başkanları kulüplere başkanlık yapabiliyordu. Yasal bir engel yoktu. Gençlerbirliği Avrupa’daki başarılarında Kızılay Meydanı’na pankartlar astım” yanıtı verdi.

Ağır konuştular
Cemal Aydın bu sözlerine üzerine daha sert konuşmaya başladı, “Melih Gökçek olarak Ankaragücü’ne destek oluyorsanız tebrik ederim. Ama eğer milletin vergileri ile bunu yapıyorsan bir gün hukuka yanıtını verirsiniz. Sen ne Ankaraspor Başkanı, ne de benim muhatabımsın. Bana kardeşim de deme. Ankaraspor Başkanı olarak konuşuyorsan önce Belediye Başkanlığı’ndan ayrıl” diye konuştu. Gökçek ise son olarak şunları söyledi: “Cemal Aydın’ın davranışları ile ilgili problemleri var.”

Süper Lig’den haberler
Antalya’da bahar havası

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalya’da, Sakarya galibiyeti yüzleri güldürdü. Bu galibiyetle sıralamada bir basamak yükseldiklerini belirten teknik direktör Yılmaz Vural, “Golcülerim Zitouni 15, Ahmet 4 gündür bizimle. Ahmet, geçmiş günlerine dönerse büyük katkı sağlar ve yeniden büyüklerin gözdesi olur” ifadesini kullandı.
Çaykur Rize hâlâ şokta!
Süper Lig’in ikinci yarısına galibiyetle başlayan Çaykur Rize, önceki gün Sivas karşısında aldığı yenilgiyle yıkıldı. İyi mücadele etmelerine karşın sahadan yenik ayrılmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Yeşil-Beyazlılar’ın futbol şube sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, “Maçın genelinde galip gelebilecek pozisyonlara da girdik. Fakat bunları değerlendiremedik” dedi.
Erciyesspor çok umutlu
Ligin son sırasındaki Erciyes, ligde kalmakta ısrarlı. Mavi-Siyahlılar’ın Başkanı Ziya Eren, Bursa karşısında alınan beraberlikten memnun olmadıklarını belirtmesine rağmen, “İlk yarıya göre daha başarılı sonuçlar alıyoruz. Ligde kalma umutlarımız, her geçen gün artıyor. Erciyes artık ligde herkesin çekineceği bir takım oldu” diye konuştu.
Gaziantepspor iddialı geliyor
Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş maçında haftanın en iyi futbolunun oynandığını belirtti. Maçın golsüz bitmesine rağmen ortaya konan mücadelenin kendisini memnun ettiğini belirten Kızıl, “Futbolcularımız, Beşiktaş’a karşı futbol adına güzel şeyler yaptı. Daha iyi olacağız. Ligde ve kupada hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz” iddiasında bulundu.
Manisaspor revire döndü!
Vestel Manisaspor, Galatasaray maçı öncesi revire döndü. Trabzon maçında sağ ayak tarak kemiğinde çatlak oluşan Rafael’in dört hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Diz üstü adale grubunda kanama bulunan Hakan Balta’nın yanı sıra arka adalesine darbe alan Ümit Bozkurt’un da, Cim Bom’a karşı forma giymesinin zor olduğu belirtildi.
Gençler’in gözü Bursaspor’da
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe karşısında aldıkları yenilgileri Bursa maçında unutturacaklarını iddia etti. Sarı-Lacivertliler’e karşı oynanan iki maçta da, rakibine oranla daha iyi oynamalarına rağmen yenilgiden kurtulamadıklarını söyleyen Bakkal, “Bursa sınavıyla artık çıkışa geçmek istiyoruz. Üst sıralardaki yerimizi koruyacağız” açıklamasını yaptı.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla