Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2007, 09:27   #136
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Demirören'den tam destek

Tigana ile görüşen Yıldırım Demirören: G.Antep maçını galip gelemememiz şanssızlık. İyi oynadık


***

Sorun yok

Tigana ile görüşen Yıldırım Demirören: G.Antep maçını galip gelemememiz şanssızlık. İyi oynadık.

Beşiktaş, Gaziantepspor deplasmanında 2 puan kaybı yaşarken, başkan Yıldırım Demirören, teknik heyete ve futbolculara tam destek verdi. Gaziantep dönüşü havalimanında teknik direktör Jean Tigana ile bir araya gelen Demirören, "Bu maçın hakkı galibiyetti. Gerçekten de takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduk. Click the image to open in full size.Bu puan kaybını şanssızlık olarak nitelendiriyorum. Kesinlikle moralinizi bozmayın" diyerek destek verdi.

GELECEĞE BAKALIM
Demirören, takımda hiçbir sorun olmadığını da dile getirerek, "2. yarıya çok iyi bir başlangıç yaptık. Gaziantep'te kaybedilen 2 puanı unutup, geleceğe bakmalıyız" açıklamasını yaptı. Yıldırım Demirören, "Beşiktaş gelecek haftalarda yine başarılarla kendinden söz ettirecek. Taraftarlarımızın her zamanki gibi bizi desteklemelerini istiyoruz. İki cephede de başarılı olmak için çalışan bir ekip var. Onlardan çok şey bekliyoruz" diye konuştu.
Suratlar asık

Siyah-beyazlı takımda G.Antep deplasmanında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor. Beşiktaşlı futbolcular iyi oynamalarına rağmen galibiyete ulaşamamanın sıkıntısını yaşıyor. Siyah- beyazlılar, "Bu beraberliği telafi edeceğiz" dediler
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline