Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2007, 10:14   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Maden İşletme Projesi

İŞLETME PROJESİ

1 . GENEL BİLGİLER :

1.1. Ruhsat Sahibinin Adı , Soyadı : ........................
1.2. Ruhsat Sahibinin Adresi : ........................
1.3. Bağlı Olduğu V. D : ........................
1.4. Vergi Numarası : ........................

1.5. Projenin Amaç ve İştigal Konuları :

Projenin amacı , ..................ili , .............. ilçesine bağlı , ................... köyü civarında İR................... , SİCİL .................. Sayılı MADEN sahasının en rantabl şekilde işletilerek ülke ekonomisine katkıda bulunmaktır.

İç ve dış pazar taleplerine uygun kalitede ve standartta yarı mamul ve mamul malzeme haline getirilerek ; alüminyum (kil) madeni potansiyelini değerlendirme , insanlara doğal ve çağdaş bir ürün sunmak bu projenin başlıca gerekçesidir.

Projenin ikinci bölümünde , pazar durumu ve ekonomik bölümleri kapsamakta olup ; üçüncü bölümde sahanın jeolojisi , işletme durumu ve diğer teknik bilgiler , dördüncü bölümde ise öngörülen yatırımlar ayrıntıları ile verilmiştir.

Projeye konu olan İR .............. Sayılı maden sahasında yatırımların tamamlanmış olması işletme dönemindeki istihsale dönük çalışmaların olumlu sonuç vermesi ve işletilebilir rezervin olması nedeniyle işletme ruhsatının alınarak üretim faaliyetine geçilmesinin ülke ekonomisine büyük yarar sağlayacağı tespit edilmiştir.

Bu nedenle yapılan çalışmanın dikkate alınarak tarafımıza işletme ruhsatı ve kil işletme izninin verilmesi de projenin amaçlarındandır.

1.6. Kuruluş Yeri :

İLİ : …………......
İLÇESİ :.....................
KÖYÜ : ....................
  Alıntı ile Cevapla