Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2007, 10:15   #6
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

2.6. Taşıma :
2.6.1. Ruhsat sahasına giriş ve çıkış durumu :
Ocağın bulunduğu yer ………. ili, ....…. ilçesi, .....…. köyü civarındadır. Kış aylarında yağış dolayısıyla ulaşım zorlaşmaktadır. Ruhsat bölgesi yılın 8 ayı çalışmaya uygundur. Bu aylar içinde ruhsat bölgesine giriş çıkış durumunda bir problem yoktur.
2.6.2. Ürünün taşınması :

İR. .......... maden sahasında istihsal edilen kil cevheri ruhsat sahibinin ocak stok sahasına depolanacak veya ocak teslimi satılacak olup nakliye giderleri söz konusu değildir.

2.7. Utuliteler :

2.7.1. Elektrik durumu:

Maden sahası meskün yer ......... köyüne çok yakın olmasına karşın ocakta elektriğe dayalı bir çalışma olmayacağından elektrik enerjisine ihtiyaç duyulmamıştır. Aydınlanma ve diğer işlerde elektrik ihtiyacı jenaratörlerden sağlanacaktır.






2.7.2. Su durumu :

Cevherin üretimi sırasında su çıkmamaktadır. Yağmur sularının problem olmaması için gerekli önlemler alınmıştır. Üretim anında suya ihtiyaç yoktur. Kişisel ihtiyaçlar için su ise ocak yakınındaki yerleşim bölgesinden su tankları ile taşınmaktadır.

2.7.3. Arsa durumu :

Ruhsattan yararlanabilmek ve madencilik faaliyetlerinde bulunabilmek için gerekli izinler alınmıştır. Ayrıca meskün sahadan uzak olduğu için arsa durumu söz konusu değildir.
  Alıntı ile Cevapla