Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2007, 10:15   #8
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Maden işleri Genel Müdürlüğü ile olan ilşkiler bugüne kadar olduğu gibi 3213 Sayılı Maden Kanunu çerçevesinde yürütülecektir.

Projeye mesnet olan saha İR........ Sicil ......... Sayılı numara ile Maden İşleri Genel Müdürlüğü’nde işlem görmektedir.
2.9.1. Vergi daireleri ile ilişkiler :
Yıllık ruhsat harcı o yılın ocak ayının 30. gününe kadar ödenerek makbuz aslı Maden İşleri Genel Müdürlüğü’ne verilmektedir. KDV, stopaj ve fonlar ilgili dönemlerinde ödenmektedir.
2.9.2. Çalışma Bölge Müdürlüğü ile ilişkiler :
İşyeri ilgili Eskişehir Bölge Müdürlüğü’nce tescili tamamlanmış olup 1475 Sayılı İş Kanunu Hükümleri ile ilişkiler sürdürülecektir.
2.9.3. SSK ile ilişkiler :
506 Sayılı Kanun Hükümleri ile ilişkiler sürdürülecektir.
2.9.4. Emniyet Müdürlüğü ile ilişkiler :
Her yıl , dışarıdan gelen işçilerin kimlik bildirimi yapılmaktadır ve bölge halkının rahatsız edilmemesi için Jandarma ile ilişkiler sürdürülecektir.
2.10. Projenin Kapsamı Ve Kuruluş Yeri :
2.10.1. Proje kapasitesinin seçimi :
İşletme günde tek vardiya çalışacaktır. Damar kalınlığının ekonomik kalınlıkta olması ve birkaç aynanın beraber çalışmasıyla 15.000 ton/yıl üretim kapasitesi hedeflenmekle beraber ilerki yıllarda bu üretim kapasitesinin artması muhtemeldir.
2.10.2. Proje kuruluş kapasitesinin neye göre seçildiği :
Kuruluş kapasitesi ; üretim tekniği , işletme biçimi , coğrafi ve topoğrafik konumu , finansman durumu ve cevherin durumu dikkate alınarak belirlenmiştir. Kilin pazar bulması kuruluş kapasitesinin artması muhtemeldir.
2.10.3. Kuruluş yeri seçimi :
Kuruluş yeri doğal olarak ocakların bulunduğu yer olarak seçilmiştir.
  Alıntı ile Cevapla