Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2007, 11:33   #31
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

'Paraları yetmez'

Ricardinho, Brezilya basınında çıkan, "Juventude ile anlaştı" iddialarına gülüp geçti, "Maddi sıkıntılarla boğuşan bir kulüp beni nasıl alabilir. Beşiktaş'ta da mutluyum" dedi


Click the image to open in full size. SERDAR SARIDAĞ


Kartal'ı ligin ikinci yarısında uçuran, ancak Gaziantepspor karşılaşmasında fazla etkili olamayan Ricardinho, hem Brezilya'ya döneceği yolundaki iddialara, hem de kötü hava şartlarının futbol üzerinde yarattığı olumsuzluklarla yorum getirdi.
Brezilya basınında çıkan, Juventude ile anlaştığı konusundaki haberlerin yalan olduğunu ifade eden siyah - beyazlı futbolcu, "O kulübün beni almaya parası yetmez. İnsanlar bu tür haberlere inanmasın. Maddi sıkıntılar içerisinde boğuşan bir kulüp beni nasıl transfer edebilir ki... Bu tür haberlere sadece gülüyorum. Ben Beşiktaş'ta çok mutluyum" ifadelerini kullandı.
Ricardinho, daha sonra sözü Gaziantep'teki hava şartlarına getirdi. Kötü zemin ve hava şartlarından şikayetçi olan Sambacı sözlerini şöyle sürdürdü:

Wimbledon örneği
"Federasyonlar ağır hava şartlarında ve kötü zeminlerde futbol oynatmamalı. Rakibim kötü hava koşulları değil, futbolcu olmalı. Bizim gibi teknik kapasitesi yüksek takımlara böyle ortamlarda futbol oynatılması işimizi zorlaştırıyor. Wimbledon'da oynanan tenis maçlarında yağmur yağar yağmaz hemen brandalar çekiliyor ve oyun duruyor. Çünkü hava şartları o tenisçilerin performansını etkiliyor. Aynı şey futbolcular için de geçerli. Bu tür maçlarda hem futbol oynayamazsınız, hem de ağır sakatlıklar geçirebilirsiniz."
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla