Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2007, 23:36   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cristiano Ronaldo'ya Penaltı Suçlaması !..

Click the image to open in full size.Cristiano Ronaldo'ya penaltı suçlaması !..

Tottenham'ın Güney Koreli savunma oyuncusu Young-Pyo Lee, Manchester United'la yaptıkları lig maçında rakip takımdan Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo'nun kendisini yere atarak takımına penaltı kazandırdığını iddia etti..Young-Pyo Lee, Pazar günü oynadıkları maçta Ronaldo'yla ceza sahası içinde girdikleri pozisyonda Portekizli oyuncuya hiç bir müdahalesi olmadığını ancak Ronaldo'nun buna rağmen kendisini yere attığını ifade etti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Young-Pyo Lee, "Ne benim ne de Steed Malbranque'nun Ronaldo'ya teması olmadı. Bana göre O, kendini yere attı. Neden böyle bir şey yaptı anlamıyorum" dedi. Bu arada İngiliz medyasında yer alan haberler de yavaşlatılmış televizyon görüntülerinde Ronaldo'nun kendisini yere attığının açıkça görüldüğü yorumları yapıldı.

Cristiano Ronaldo'nun pozisyonun ardından maçın orta hakemi penaltı noktasını göstermiş ve penaltıyı kullanan Ronaldo, 45. dakikada takımını öne geçirmişti. Manchester United, daha sonra Nemanja Vidic, Paul Scholes ve Ryan Giggs'in kazandırdığı gollerle rakibini deplasmanda 4-0 mağlup etmişti.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla