Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2007, 08:20   #1
onurgulcemal
 
onurgulcemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post Tigana: Nedir bu Sergen'den çektiğim?

İsmail Er'in haberi
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Gaziantepspor maçı sonrası oldukça telaşlıydı. Hem üç puan için sahaya çıktıkları maçın berabere bitmesine sinirleniyor, hem de hakem Yunus Yıldırım ve ekibinin kötü yönetimine isyan ediyordu. Öyle ki bu konuyu basın toplantısına da taşıyordu. Maç bitiminde yemek için Tuğcan Oteli’nin yolunu tutan siyah beyazlı kafilede Celal Kolot, Fransız hocanın telaşına anlam verememişti. Sorun olup olmadığını tercümanı aracılığı ile iletti.

Çilesini çektim

Tigana, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu’nu şok edecek bir açıklama yaptı: "Nedir bu Sergen Yalçın’dan çektiğim."

Kolot bu sözlere şaşırmış, teknik patronun ne demek istediğini anlamamıştı. Teknik patron konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Geçen yıl çilesini çektim, hala gölgesi takımda. Gaziantepspor maçı öncesi kadro yaparken beni aradı. Takım kadrosunu nasıl kurduğumu sordu. Kulaklarıma inanamadım. Sergen’in ne maksatla aradığını da çözemedim. Kafamı karıştırdı. Nasıl kadro yapacağımı ben bilirim. Sergen Yalçın’dan bıktım." Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot hem şaşkın, hem de yakından tanıdığı Sergen Yalçın’ın Tigana’yı direkt aramasına anlam verememişti.

Kolot, Fransız hocayı sakinleştirdikten sonra, "Merak etme ben Sergen ile konuşurum. Sergen Beşiktaş’ın yetiştirdiği önemli oyunculardan birisi. Sizi arayıp kadro kurmasının hesabını sorarım. Maç öncesi kadro öğrenmek etik değildir. Gerekli araştırmayı yapacağım" diyerek konuyu kapattı.

Optur ile konuştu

Fransız teknik direktör Tigana’nın Sergen Yalçın ile olan diyaloğu kafaları karıştırdı. Antrenör Tayfur Havutçu, menajer Ali Gültiken’e Sergen olayına şahit olduğunu fakat olayın daha farklı bir boyutta gerçekleştiğini söyledi. Tayfur, "Sergen’in Tigana ile değil kulüp doktorumuz Ayhan Optur ile konuştuğunu duydum. Konunun ne olduğunu bilmiyorum. Tigana ısrarla Sergen’in kendisini aradığını söylüyor. Bu işte bir iş var. Ben de anlayamadım" diye konuştu.
(Hürriyet)
__________________
http://img246.imageshack.us/img246/6780/onurglcemal4jj2gr7.jpg
SiYah&BeYaZ
onurgulcemal Ofline   Alıntı ile Cevapla