Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2007, 11:41   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fatih Tekke"Ajax İstedi Trabzon Vermedi"

Fatih Tekke, Avrupa'da bazı kulüplerden daha önce teklifler aldığını belirterek, ''16 yaşında Ajax, 22 yaşında Altay'da oynarken Bayern Münih, 28 yaşında da Everton'dan teklif aldım. Ajax'a Trabzonspor vermedi.

Altay'da oynarken Bayern Münih'den teklif geldiği hafta maçta ayağım kırıldı. Everton'dan en başarılı olduğum dönemde teklif geldi, ancak bu transfer de gerçekleşmedi. Sonunda Zenit'e transfer olduk. Belki bir gün Avrupa'ya da giderim hiç belli olmaz'' dedi.

Rusya'da dil bilmediği için sıkıntı yaşadığını belirten Fatih Tekke, ''Orada, Trabzon'daki takım arkadaşlarımdan biri olsa mükemmel olur. Çünkü konuşacak birine ihtiyacım var. Oradaki hayatımın büyük bir bölümü kulüpte geçiyor. Oyuncular var, ama yabancı dil bilmediğim için onlarla konuşamıyorum ya da çat pat konuşuyorum.

Çok özlüyorum Trabzon'u ve arkadaşlarımı. Bu özlemimi internetten bir şeyler araştırarak gidermeye çalışıyorum. Kendimi böyle avutuyorum. Bir Türk oyuncu olsa mükemmel olur. İnsanın bir sıkıntısını, derdini paylaşacak, aynı dilden konuştuğu birine ihtiyacı var'' diye konuştu.

''TRABZONSPOR, 3-4 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ YAKALAMALI''

Trabzonspor'da şu an işlerin iyi gitmediğini ifade eden Fatih Tekke, şöyle devam etti:

''Daha önce bu takım ikinci yarıya çok iyi başlamalı diye söyledim. İlk maçtan mutlak 3 puanla ayrılmalıydılar, fakat Avni Aker'de ilk maçta Kayserispor ile berabere kaldılar. Trabzonspor'daki oyuncuların yapısını iyi bilirim. Bir iki kötü sonuçta birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olacak. Galip gelememek kötü bir şey, bu bazen büyük kulüplerde futbolcuların konsantrasyonlarını daha çok kaybetmesine neden oluyor.''

Galip gelememenin futbolcular üzerinde baskı oluşturduğunu kaydeden Fatih Tekke, ''Trabzonspor, 3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamalı. Yoksa sonunu iyi görmüyorum. Bu durum hiç hoş değil. Yarın hiç istemediğimiz sonuçlarla karşılaşabiliriz'' diye konuştu.

Fatih Tekke, Rusya liginde sezonu 20 golle tamamlamayı hedeflediğini kaydetti.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla