Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2007, 11:46   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
All-Star'da Memoya Gün Doğdu

Milli pivotumuz Mehmet Okur'a, All Star'a katılma şansı belirdi. Haftanın oyuncusu seçilen M.Okur'a, Boozer ve Yao Ming'in sakatlanmasıyla All Star yolu göründü... Click the image to open in full size.
Utah Jazz'da üst üste harika maçlar çıkaran milli pivotumuza All Star'a katılma şansı belirdi. Haftanın oyuncusu seçilen Mehmet Okur'a, Boozer ve Yao Ming'in sakatlanmasıyla All Star yolu göründü

NBA'de beşinci ve en görkemli sezonunu geçiren milli pivotumuz Mehmet Okur, tarihte bir ilke daha imza atarken, yıldız oyuncumuzun Las Vegas'ta 18 Şubat pazar günü düzenlenecek olan All Star'a katılma şansı yeniden belirdi.

Memo, son maçlarda üst üste sergilediği müthiş performanslarla Batı Karması'nda "Haftanın Oyuncusu" seçildi. Memo, böylece haftanın en değerli oyuncusu seçilen "ilk Türk" basketbolcu unvanını da alırken, dün de Chicago Bulls karşılaşmasındaki performansıyla göz kamaştırdı.

Memo, Utah'ın Chicago Bulls'u 100 - 95 mağlup ettiği karşılaşmada 20 sayı kaydederken, galibiyette yine başrolü oynadı. İlk beş başladığı ve 28 dakika süre aldığı müsabakada, takımının kaydettiği son 14 sayının 12'sine imza atarak zor maçı Utah'ın lehine çevirdi. Milli yıldızımız, Carlos Boozer'ın yokluğunda karşılaşmayı 20 sayı, 5 ribaund, 3 asistle tamamlayarak takımının en skorer ismi oldu.

All Star şansı arttı
All Star oylamasında Batı Konferansı'nda pivotlar klasmanında dördüncü sırayı alan ve elenen Mehmet Okur'a, Yao Ming ve Carlos Boozer'ın sakatlıkları sonrası yeniden All Star'a katılma şansı doğdu.

Houston Rocketslı Ming'in sakatlığı nedeniyle katılamayacağını açıklaması ve Boozer'ın da sakatlığının devam etmesi, gözleri NBA Başkanı David Stern'e çevirdi. Stern, Memo ile birlikte yedekte bekleyen Carmelo Anthony, Josh Howard ve Marcus Camby dörtlüsünden ikisini kadroya dahil edecek.

Otoriteler, son maçlarda yıldızı parlayan Memo ile birlikte Anthony'nin All Star'a girmesine kesin gözüyle bakıyorlar.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla