Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2007, 14:03   #5
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

5.Milliyet Gazetesi
Haber gazetenin 1.sayfasından “AĞLATAN ÖFKE “ başlığıyla, iri etli punto kullanılarak, tam sayfa olarak,fotoğraflı,verilmiştir.Haber farklı konuları ele alan fotoğraflar ve alt başlıklarla farklı konularda ele alınmıştır.
Haber 14. sayfada tam sayfa olarak devam etmiştir.Bu sayfa da “DEVLET TAVRI” başlıgı devletin olaya olan ilgisini belirmiş ve şehit yakınlarının durumu farklı fotoğraflarla yayınlanmıştır.

6.Star Gazetesi
Star gazetesi,diger gazetelere nazaran, bu habere sayfalarında oldukca yer ayrılmıştır.”CENNETE UĞURLADIK” gazetenin ana başlıgını olusturmaktadır.Haberin aynı sayfadaki devamında ise yine Başbakan Recep Tayip Erdogan’ın ğözü yaşlı fotografları ve şehit yakınlarının yürekleri yakan fotoğrafları yer almaktadır.
Haberin 5.sayfada ki devamında ise “TAKİPCİSİ OLACAĞIZ” başlıgı ve yine cenazeden farklı kare fotoğraflar yer almaktadır.


7.Vatan Gazetesi
Haber gazetenin ana sayfasında “Devletin zirvesi dua ile uğurladı” başlığıyla diger gazetelere nazaran alt başlık olarak verilmiştir.
Haberin 15.sayfadaki devamında ise “ŞİİRLİ UĞURLAMA” başlığıyla,etli puntolu, tam sayfa yer ayırılmıştır.Aynı sayfada kullanılan fotoğraflar da diger gazetelere nazaran bilgisayar özellikleri kullanılarak olayalara ayrı bir hava katılmıştır.Yine aynı sayfada şehit polislerin resimler bulunmuştur.
8.Zaman Gazetesi
Gazete haberi 1.sayfadan “Musul şehitleri gözyaşlarıyla uğurlandı” başlığıyla, “Şahadet mısraları okudu,kendini tutamayıp agladı” üst başlığı ve Başbakan Erdoğanın vesikalık fotoğrafı yer almaktadır.
3.sayfa da haberin devamında gazete “Başbakan Erdoğan şehitleri Akif’in dizeleriyle uğurladı” başlığına yer verilmiş ve 5 şehitin tabut’unun tek karede bulunan fotografına yer ayırmıştır.
  Alıntı ile Cevapla