Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-02-2007, 14:57   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kulübümüz’den Açıklama

Kulübümüz’den Açıklama
07.02.2007 12:45

Bugün Posta Gazetesi’nde “Tigana Celallendi” başlığı ile yayımlanan haber tamamen gerçek dışı ifadelerden oluşmaktadır. Haberde iddia edildiği şekilde Futbol Şube Sorumlumuz Sayın Celal Kolot’un, takım otobüsüne alınmadığı, Teknik Direktörümüz Sayın Jean Tigana’nın ve Menajerimiz Sayın Ali Gültiken’in kendisine soğuk davrandığı iddiaları tamamen hayal ürünüdür.
Bilindiği üzere Yönetim Kurulumuz’da görev dağılımı 02 Şubat 2007 tarihinde yapılmıştır. Dolayısıyla bu tarih öncesine denk gelen Turkcell Süper Ligi’nin 18. haftasındaki Vestel Manisaspor karşılaşmasında, herhangi bir yöneticimizin takım otobüsünde Futbol Şube Sorumlusu vasfı ile bulunması söz konusu olmamıştır.
Görev dağılımının yapılmasının ardından Futbol Şube Sorumluluğunu üstlenen Sayın Celal Kolot, 04 Şubat 2007 tarihindeki Gaziantepspor karşılaşmasında Takımımız’ın başında bulunmuş, takım otobüsünde de yer almıştır.
Sayın Tigana ve Sayın Gültiken ile ilk günden itibaren uyumlu bir şekilde çalışmalarını sürdüren Sayın Kolot’un, Sayın Başkanımız Yıldırım Demirören’e “Beni bu görevden alın” şeklinde bir talebi de asla olmamıştır. Yönetim Kurulu’nda görev alan bütün üyelerimiz Beşiktaşımız’ın hedeflerine ulaşması için tek yumruk olarak hareket etmekte ve çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirmektedir.
Futbol Takımımız’ın yükselen bir grafikle şampiyonluk mücadelesi verdiği bu dönemde ısrarla yapılan spekülatif haberleri maksatlı bulduğumuzu belirtir, Camiamız’ın bu tarz haberleri dikkate almamasını rica ederiz.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,
BEŞİKTAŞ JK
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla