Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2007, 09:45   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Boksör ikizleri, kader ringde de karşı karşıya getirdi

Boksör ikizleri, kader ringde de karşı karşıya getirdi

Mustafa İNSAN/Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ(Mersin), (DHA)

Mersin'in Erdemli İlçesi'nde düzenlenen Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası'na Samsun bölgesinden katılan 16 yaşındaki ikizler Oğuz ile Arif Başkan, 56 sporcunun bulunduğu kura çekilişinde şans eseri karşı karşıya geldi.

Click the image to open in full size.Samsunlu Başkan kardeşler, 2 yıl önce boksa başladı. Bir çok turnuvaya birlikte giden Başkan kardeşler, Mersin’in Erdemli İlçesi'nde Türkiye Boks Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası'na da birlikte katıldı. 57 kiloda, 56 sporcunun bulunduğu kura çekimlerinde Başkan kardeşler birbirleriyle eşleşti.

Kura sonrası şaşkınlık yaşayan ve sürekli birlikte antrenman yaptıklarını belirten ikizlerden Arif, “Bir gün şampiyonada eşleşeceğimiz hiç aklımıza gelmezdi. Bu acı bir tesadüf ama profesyonel olmak için bunu yapmak zorundayız. Çalışan ve iyi olan kazansın. Hangimiz kazanırsak kazanalım önemli değil, sonuçta biz kardeşiz” dedi. İkiz kardeşlerin antrenörlüğünü yapan Mustafa Bilir ise, onların iyi birer boksör olduğunu kaydederek, “5 kez Türkiye şampiyonalarına katıldılar, ilk defa birbirleri ile eşleştiler. Kilolarının aynı olması 56 sporcudan birbirleri ile eşleşmeleri büyük bir tesadüf. İyi olan kazansın” şeklinde konuştu.

Arif, 3 rauntluk karşılaşmada Oğuz'u 15-11 yenerek 3'üncü tura yükseldi. Birbirlerine yumruk atarken heyecanlandıklarını ifade eden Başkan kardeşler, maç sonunda öpüşerek soyunma odasına birlikte gitti
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla