Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2007, 10:10   #4
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yunan isimlerin Türkiye maçı yorumuClick the image to open in full size.08 Şubat 2007 08:00


2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki en önemli rakibimiz Yunanistan'ın 2 yıldızı Samaras ve Giannakopoulos, Milli Takımımız ile yapacakları maçı değerlendirdi...Click the image to open in full size.
Samaras ve Giannakopoulos, Türkiye ile oynayacakları maçın grup birincisini tayin edeceğinde birleştiler ; "Türkiye bizim için çok büyük bir engel" dediler.
Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki en önemli rakibimiz Yunanistan'ın iki yıldızı; Yorgos Samaras ve Stelios Giannakopulos zor maçı konuştu. İngiltere Premier Ligi'nde top koşturan iki oyuncu da Türkiye'nin kendilerini çok zorlayacağını belirtti ve iki takım arasında oynanacak maçların büyük çekişmeye sahne olacağının altını çizdi.

Yunanistan'ın Güney Kore ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği hazırlık maçının ardından Türkiye ile karşılacakları maçı değerlendiren Samaras, "Çok zor bir mücadele olacak. Türkiye'nin kalitesi belli. Kazanan, grubu alıp götürecek. Türkiye, bizim açımızdan Avrupa Şampiyonası finalleri için en önemli engel diyebilirim. Maçta, fırsatları iyi kullanmasını bilen taraf kazanacaktır" dedi.

Manchester City forması giyen tecrübeli oyuncu, iki maçta da herhangi bir olay çıkmamasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

YUNANLILAR MEMNUN KALMADI
Eski F.Bahçeli Anelka'nın Bolton Wanderers'tanClick the image to open in full size.takım arkadaşı Stelios Giannakopulos da kendileri için Türkiye maçının önemine değindi. Giannakopoulos, "Güney Kore'ye karşı iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama çok şanssızdık. Birçok pozisyondan yararlanamadık, bir topumuz da direkten döndü. Takım olarak hızlı bir oyun ortaya koyduk. Böyle oynamaya devam edersek Türkiye'yi yeneriz. Sahamızda oynayacak olmamız da büyük avantaj. Yeter ki Güney Kore'ye karşı oynadığımız gibi oynayabilelim" ifadelerini kullandı.

Giannakopulos'un "İyiydik" açıklamasına rağmen Yunan taraftarlar, milli takımlarının Güney Kore karşısındaki performansını beğenmedi. 2004'ün Avrupa şampiyonu, yeni teknik direktörü ve kadroya alınan yeni isimlerle maça çıkan Güney Kore'ye 78'de Lee'nin attığı golle mağlup oldu. Yunanistan, savunmada fazla hata yapmasa da maç boyunca hücum etmekte zorlandı ve eleme maçları öncesi iyi sinyaller vermedi
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla