Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2007, 16:11   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal`in gözü Roque Junior`da

Siyah-beyazlı yönetim Brezilyalı yıldıza yıllık 1.5 euro önerdiClick the image to open in full size.


Beşiktaş, ara transferde gündemine aldığı Bayer Leverkusen'li Roque Junior'da ısrarlı. 31 yaşındaki Brezilyalı savunmacıya 1,5 milyon euro önerildi. Pasfotomaç gazatesinde yer alan habere göre 31 yaşındaki sambacı için yönetimin ikinci tur görüşmelerine başladı. Ara transfer dönemini sessiz kapatan Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladı. Siyah-beyazlılar, bir yandan Kleberson'un pürüzleri ile uğraşırken, bir yandan da savunmaya kaliteli bir yabancı alma girişimlerini hızlandırdı. Kartal, devre arasında talip olduğu ancak ikna edemediği Roque Junior'u yeni sezon için düşünüyor.
Dengeleri bozdurmayız
Almanya'nın Leverkusen ekibinde forma giyen ve sezon sonunda serbest kalacak olan Junior, daha önce yapılan görüşmelerde Beşiktaş'tan yıllık 2.5 milyon euro talep etmişti. Bu teklife "Sana bu parayı vererek takım içi dengeleri bozamayız" diyen siyah beyazlılar, sambacıya yeni sezon için "Yıllık 1.5 milyon euro"luk yeni bir teklif götürdü.
Kimdir?
Roque Junior, Brezilya'nın Santa Rita Do Sapucai bölgesinde doğdu. 1.86 boyunda ve 73 kilo ağırlığında olan sambacı, savunmada görev yapıyor. Leverkusen'den önce L. United'da forma giydi.


Kaynak: Pasfotomaç
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline